Ahoje,
som prvý rok na intráku a nejako si neviem nájsť systém a ráno mi celá príprava cez hygienu, raňajky a líčenie trvá dlho. Dlho myslím takú hodinu aj nejakých tých 10 minút. Najhoršie to je keď vstávam na ranné hodiny kedy je ešte tma a moje spolubývajúce ešte spia. Svetlo zapnúť nechcem aby som ich nebudila tak sa snažím nejako natrieskať zo všetkým do kúpeľne no aj tak sa vždy zobudia.
Čo môžem to si už pripravujem večer, takže ráno by som sa mala len obliecť, umyť, namaľovať, vypiť kávu, niečo zjesť a koniec. Ani sa nelíčim výrazne, len korektor, špirála, obočie, proste klasiky do školy. Neviem kde potom zabijem toľko času.
Moje spolubývajúce to zvládnu za takú pol hodinu a hovoria, že si len musím nájsť systém. Lenže ja si ho nájsť neviem.
Má alebo mal niekto podobný problém? Bojím sa, že keď to bude takto pokračovať tak do mesiaca ma spolubývajúce prizabijú :D :D
Dlhá ranná príprava do školy
mozno ak by si si nasla daku inu izbu kde by spolubyvajuce skôr vstavali ako ty bezne, tak by to nevadilo :)
vaporwave: ja som zvyknutá z domu si vždy radšej privstať a všetko spraviť v kľude a bez stresu, lenže na intráku no bohužiaľ nejde. Minule mi už spolubývajúce aj niečo naznačili, vraj či nevstávam nejako skoro. Lenže nech sa snažím ako chcem nejde to, neviem to a nedokážem všetko zmáknuť za pol hodiny.
na youtube su take videa ze morning routine, u niektorych su aj casy
no mne to rano trva tak hodinu a pol, ale tu polhodinu cvicim, a cca 20 min zvyknem meditovat pri makeupe a pritom popijam kavu :D (a vacsinou vobec neranajkujem a ak tak len daku drobnost) občas aj zehlim..mala som uz aj take obdobie kedy som za hodinu a 20 min stihala aj cvicit i v tom krátkom case vlasky umyt /vysusit :)
ja osobne mam rada ked robim rano vsetko v klude, na vsetko mam cas, aj na net a tak :) od rodicov som uz vsak od detstva pocuvala ako mi vsetko dlho trva .. a ja pritom len rada meditujem, snivam a naplno si uzivam kazdu cinnost ... :D