Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Vhodný názov neexistuje

Príspevok v téme: Vhodný názov neexistuje
Slávka389

Ahojte, možno si budete myslieť, že som bláznivá alebo neviem čo, že sa zaťažujem zbytočnostiami ale pre mňa to zbytočnosť nie je. V posledný víkend prázdnin som spoznala fakt super chalana, stretávali sme sa každý deň, všetko bolo fajn až kým ma nepobozkal. Keďže som nikdy nikoho nemala a on áno, zľakla som sa, bála som sa, že spravím niečo, čím to všetko pokazím a spravila som asi ešte väčšiu hlúposť, miernejšie povedané, odmietla som ho. Nie preto žeby som chcela ale v tom momente som nejako nad tým nepremýšľala. Povedal, že to je v pohode ale videla som, že nie. Nejako sme to však ďalej nerozoberali, ani nebolo kedy. Odvtedy sme sa videli len raz a aj to len tak náhodne, aspoň sme si písali, teraz však už ani to a mňa to veľmi mrzí. Neviem čo sa mohlo stať, najprv som si myslela, že ho to stále držalo, že som nereagovala tak alo možno chcel ale potom sa ku mne dostali reči, čo šírili dve baby, s ktorými nemám veľmi dobré vzťahy. Bojím sa, že mu niečo narozpravali a preto sa ani neozve ani nič a ja stále premýšľam, že či mu mám napísať prvá alebo nie. Veľmi ma to trápi, kamarátka hovorí, že to mám nechať tak a netrápi sa kvôli niekomu, komu nestojím ani za to aby napísal aspoň obyčajne ahoj. Vážne neviem čo mám robiť, veľmi vás prosím o názor, beriem všetko. Ďakujem

evella

Ide az tak ovela, ked nie si schopna sa mu ozvat? Co stratis? Dievca, smelo do toho..je to len hlupa sprava :) a po nej budes vediet aspon , co ma nove...