Ahojte...Možno sa Vam to bude zdat ako banalna vec ale premna nieje.Mam 16 rokov som druhačka na strednej a nikdy som nemala frajera ani ziadnych napadnikov ani kamaratov ani poriadne kamaratky proste nikdy nikoho!!Nikomu som nikdy nechybala nikto sa o mna specialne nezaujimal.Sice mam jednu najlepsiu kamararku ale ta mi vzdy len povie nech to neriesim.Jej sa to povie ked ma ročny vztah a je proste oblubena všade.Skušala som už aj mysliet pozitivne nikdy som netlačila na pílu ani nič podobne.Nejaka špata určite niesom pretože sa o seba po všetkych strankach starám.Chodim aj na diskoteky a proste nikdy nikto žiadny zaujem.Prečo je to tak?Ja tomu už fakt nerozumiem!!Nikomu som nikdy nič zle nespravila.Ani neohovariala nekritozovala proste nič! A PROSIM PEKNE NEVRAVTE MI TU PODOBNE BLBOSTI TYPU ŽE RAZ PRIDE TEN PRAVY ALEBO ŽE MAM ČAS.LEBO VIETE AKO MI TERAZ TIETO SLOVA POMÔŽU.Je to na nervy všetko! :( našiel by sa niekto kto by mi poradil? :((
Už mam toho dosť!
Pozri. Ty este nie si vo veku (niekto to nedokaze nikdy), aby si sa vedela s odstupom nezaujato ohodnotit, triezvo racionalne zhodnotit samu seba (klady zapory vyzor vzhlad mimiku gesta, ako posobis na inych, ako ta vnimaju, ako posobis vyzeras, co zo seba vyzarujes ai). Skus sa teda opytat tej svojej kamosky, sesternice bratranca suseda ai, komu doverujes, aky maju na teba nazor, na com by si mala zamakat popracovat, co na sebe vylepsit co retusovat eliminovat (povaha osobnost zlozvyky vyzor vzhlad ai). Ono to vobec nemusi byt u teba o vyzore, obliekani. Ale ze to "nieco" zo seba vyzarujes a mozno si to ani neuvedomujes. Lebo ked sa ta strania rovnako baby aj chalani, niekde zrejme nastala chyba a nieco asik robis zle
No nemyslim si že nedostupna.Usmievam sa..Ja naozaj neviem na nič prist :( O kamaratkach radsej ani nesnivam tak aspon ten frajer aby som sa mala na koho tešit :(( aj keby ma skamal čo uz...ale chcem mat nejaku skusenost..
Ahoj...tak dôvody môžu byť rôzne. Osobne napríklad som poznal baby, čo boli aj pekné aj v pohode aj všetko, ale proste pôsobili moc nedostupné. A teraz nemyslím to v zlom. Len proste sa tváili alebo chovali, že napríklad nikto ich nezaujíma alebo nikto neni pre nich moc dobrý. Veľa krát to neni ani úmyslné, len proste človek má proste taký výraz (napr moja bývalá šéfka, tá mi sama povedala, že nemôžem to brať osobne, že rovnaký výraz má v práci, vo fitku, v sprche, pri sexe, v záhrade...).
A ono vo svojom príspevku si ani presne nedefinovala, že čo ťa vlastne trápi, resp. čo chceš presne vyriešiť: Chceš kamarátov? Chceš frajera? Chceš si sex? Chceš všetko naraz? Lebo ono ku každému sa da postupovať inak a všetky sa dajú samostatne v podstate jednoducho dosiahnúť. Ak by si chcela všetko poriešiť naraz, tak najprv musíš sama prísť na problém, ktorý toto spôsobuje a následne ho eliminovať (a v tomto prípade by to bola nejaká banalita, ktorú si ale žiaľbohu neuvedomuješ - napr. ako výraz tej mojej bývalej šéfky).
Príjemný večer želám. Moje nasledujúce vyjadrenie bude veľmi stručné a prosté:
Za 6 rokov pozorovania ľudí s podobným probémom som dospel k záveru, že tí-ktorí ľudia nemajú dobré vyhliadky ani do ďalších rokov života. Avšak títo ľudia si zväčša pomôžu. Pomôžu webovou stránkou, určenou na umelé "vzplanutie hormónov" - zoznamkou. Povaha jednotlvca, vzhľad jednotlivca, financie - to všetko a ešte omnoho viac faktorov vplýva na "šťastie v láske" bez rozdielu na každú ľudskú bytosť.