prosim o radu

Príspevok v téme: prosim o radu
0timqo25

Dobry den mam 18 rokou mam problemi z dychanim niekedy vyssy krvny tlak. Bol som na plucnom EKG alergo krcnom atd. Asi na vsetkych kde mi nebolo nic zistene.. bral som lieky ktore mi predpisali ventolin,aerius,magne B6 no nic nepomaha. Poprosim poradte mi ja uz neviem co mam robit trapi ma to skoro 2 mesiace posyloval som no nemozem lebo to dychanie ma tak obmedzuje.. napriklad 3 dni mam take ze tazsie dychanie a potom znicoho to nastupi.. Uz neviem co mam robit.. akokeby stratim dych a byvato celodenne mam to cele dni.. obmedzuje ma to az niekedy sa mi zacne tocit hlava inak nic.. alergologicka povedala ze mam tiez vsetko v poriadku tak ja uz neviem prosim poradte mi co mam robit alebo ake lieky vyskusat :(... Dakujem

Anonym132

Možno to bude tou gramatikou. Ak si absolvoval aj kardio aj vrátane toho čo si písal ,tak to bude pravdepodobne psychika. A áno vidím ,že si bral magneB6 ,ale to nezaručuje vyliečenie. Skús sa otestovať - Budeš potrebovať niekoho druhého. Keď zaspíš ,nech ti zmeria pulz ,či je pravidelný. Ak je pravidelný a nemáš tachykardiu tak to bude psychika. Pretože ak by si mal problém so srdcom tak by bola tachykardia prípadne iné arytmie prítomné aj v spánku. Aj tak by som ešte išiel k obvodnému nech vypíše výmenný k psychológovi a ak si neabsolovoval kardio tak aj tam.