Bývalá môjho priateľa

Príspevok v téme: Bývalá môjho priateľa
Monika3321

Dobrý den, mam 23 rokov, moj priateľ 30 a sme spolu 11 mesiacov. Aktuálne spolu mesiac bývame ja u nho v zahraničí. Vo všeobecnosti niesom prilisne žiarlivý typ ženy. Ale neustále uz od začiatku vzťahu!! My v hlave chorobne vŕta jeho bývala, možno viem.. Neviem preco, ale uz si s tým neviem dať rady začínam sa chovať u nho ako posadnutá kontrolujem všetko ci tam nieje niečo od nej, nejaký odkaz od nej ( bývala u nho 2 roky) ano je prirodzene ze sa tam niečo teda nájde.. Ale prvý týžden ako som tu bývala som tu videla fotky s ňou na stene , predmety a pod.. Zo začiatku vzťahu mi hovoril kde Alena tam Alena.. On ma síce ubezpečuje ze uz to nerieši je to za ním, ze ma ma rad ... Ale ja neviem nejak intuitívne mi niečo stále vŕta a vadí v hlave ohľadom toho. Ona tu ma ešte kopu svojej obuvi ako by jej to nechýbalo ja ho mam veľmi rada a ke toto všetko vidím veľmi mi to ubližuje.. Máte nejaké podobne skúsenosti, máte nejakú radu..? Vďaka

Filip TT

Bývať spolu 2 roky a rozísť sa, to je rozchod na úrovni rozvodu. Pripadá mi to tak, že mal dva vzťahy súbežne, ju a teba, lebo sa mi nechce veriť, že aj rok po rozchode má na stene jej fotografie.
Rozišli sa kvôli tebe?

ANGEL-DEMON

"má ťa rád?" rád može mať aj kamaráta, svoju mamu, starkú....
a ty zjavne nezvládaš samu seba ked sa vo všetkom musíš hrabať,.. nerieš minulosť.. ak maš pocit že niečo nie je OK, väčšinou to OK nie je...sa od neho odstahuj ak ti to pomože..