pred 3 mesiacmi sa somnou rozisla priatelka..stale ju lubim ona tvrdi ze nie a ze je koniec..trosku som to cakal lebo mali sme problemi hadky a neklapalo nam to..ale tak ja ju stale lubim...pracujem v zahranici..a pred 2mesiacmi som bol na mesiac na SVK kde mi bola fantasticky..uplne som si to uzival..nevidel som ju nemyslel som nanu az tak..proste som sa dokazal cez to celkom pekne preniest...ale co cert nechcel..prisiel som tu naspat..a napisal som jej ze som tu lebo mi napisala pocas dovolenky ako sa mam..a tak ale nepisali sme vela..tak mi prislo ako pekne ze napisat ze uz som docestoval..a co cert nechcel..zacali sme sa stretavat..a stale sa stretavame...neviem co mam robit..pretoze ked som bol na svk pytal som sa jej a povedala ze je pevne rozhodnuta..ale tu sme hned prvy tyzden isli na veceru..kde som sa nechcel bavit o vztahu iba proste najest pokecat..ale ona vytiahla temu nas vztah ok bavili sme sa a ja som jej jasne dal najavo ze ju lubim a ze viem co som robil zle a ze by som chcel byt snou a take..a ona spustila slzu z nicoho nic..a potom zacala ona rozpravat..ja som jej vzdy povedal nikdy nehovor nikdy..a ked ona rozpravala...uz potom povedala aj ona...ved nikdy nehovor nikdy..ja som len chcel ze skusme sa stretavat ako kamarati..aj ked ja ta lubim respektujem tvoje rozhodnutie a skusim ti ukazat ze som iny a ze nas vztah ma buducnost..a ona suhlasila ale ze si nemam robit nadeje....da sa povedat ze cez tyzden spolu niesme skoro vobec lebo ona ma povinnosti aj ja..ale pride vikend.a napisem jej ci ideme niekam..ide..proste nema problem kedykolvek ist kumne alebo vonku ..citim aj odnej ze ked sme spolu je uplne odviazana..ukecana..ma vomne doveru lebo uz mi povedala nejake veci a hned nikomu ale nehovor..hovori ze jej je somnou dobre..prste aj rozprava tak detsky alebo ako to napsiat..take uplne neivem to ani napisat ..ale je nam dobre..ale ked niesme spolu a napisem jej na fb tak mam pocit ako keby ma trosku ignorovala..dakedy uz neodpise...dakedy napise aj ked je na fb o par hodin...neivem ci sa mam snazit alebo uplne pustit z hlavy..
co je spravne??
ako babku ma nema..pretoze ma velmi vela zaujemcov..povedala mi ze stale ju niekto vola vonku..ale ona nechce...povedala ze ona nechce nikoho teraz.ze jej je dobre slobodnej...s nikym sa nestretava...samozrejme neviem ci si pise s niekym tak nejak viac..
ma ťa zjavne len ako bábku,.. asi nemá s kým chodiť von tak ťa využíva... a rozreve sa aby ti "hrala na city" to ženy robia...žiadna novinka..