POKAZENA SMOTANA NA VARENIE

Príspevok v téme: POKAZENA SMOTANA NA VARENIE
kika90

Ahojte, stala sa mi galiba.. RObila som maso na hriboch a ze tam idem dat smotanu...Bola do 3.10., co sa tyka spotreby...Zacala som ju liat do hrnca.Asi necele deci som tam dala..A zrazu smraaad..bola POKAZENA! :-( Ostatne dve ,ktore som tam dala, boli v pohode. Nechala som to riadne prevarit asi pol hodiny...Chcem veeit, ci to mozem jest...Urobila som pre nas velky hrniec toho...Vyse kila a pol masa v tom je...:-(Slak ma trafa...Najskor to smrelo a potom to postupne prestavalo.Teraz je to len tak podla mna minimalne.Chutnala som to a nezda sa mi to chutovo nejake velmi zle..Aky mate na to nazor?Toto sa mi teda este nikdy nestalo...A teda maximalne som neratala s tym, ze smotana, ktora ma mat datum spotreby 3.10. bude pokazena uz v predstihu niekolko dni..:-( Prosim o radu.Dakujem

Maaaňa

Ak je pokazená smotana na varenie, tak má čudný zápach už po otvorení a nie pri varení, vtedy sa maximálne vyzráža. Pred tým, ako sa niečo pridáva, tak sa to ochutná. Ja by som také svinstvo nejedla, ale ak....