Ahoj :) Hľadám skúsené maminky, ktoré sa stretávajú s kočiarikom denne. Naše prvé bábo sa má narodiť na prelome november-december a stále sme si nič nevybrali. Vieme zatiaľ len to, že by sme radi priestrannú vaničku a veľké kolesá kvôli terénu. Ešte cenu tak nejak do 700 eur. Prosím napíšte mi s akým kočiarom ste spokojní vy
Kočiar na zimu 2016
nam s vyberom prveho kocika hrozne moc pomohli v baby merci - perfektne poradili vzhladom na teren, skladnost a priestrannost a tak mame anex cross a sme spoko maximalne
nam s vyberom prveho kocika hrozne moc pomohli v baby merci - perfektne poradili vzhladom na teren, skladnost a priestrannost a tak mame anex cross a sme spoko maximalne
Ja už keď som bol malý, tak som bol taký ťažký, že ma mama musela voziť na dvojkolke.
Na približne rovnaké obdobie sme si zadovážili DADA PARADISO LEO SPECIAL 2016 zo slovenského baby-merci.sk a aj oni poskytujú 3 roky záruku a navyše počas prípadnej reklamácie službu náhradný kočík aby ste boli mobilní aj tak ;)
my sme kupili bugaboo donkey duo tiez s podobnym terminom... ale zalezi na vela veciach na vyske napr na tom kde ho chcete pouzivat aky servis chcete atd. .. urcite si ho aj vyskusate. napr tusim bugaboo dava 3 roky zaruku pocas opravy daju k dispozicii nahradny kocik
Podľa mňa je geniálny DADA PARADISO MAX 500 CHOCOLATE od baby-merci.sk ;)
my sme siahli po dada paradiso group v pruzkovanej hedo modrej od baby merci a je naozaj uzasny....prakticky, smrncovy a odolny voci terenu kazdeho druhu