~~~ GASTRITIDA ~~~

Príspevok v téme: ~~~ GASTRITIDA ~~~
kiri

Mam gastritidu tretieho stupna a aj moje hrube crevo ma vraj mizerne vstrebavanie. Odkedy to viem, jem delenu stravu, nasledkom coho mi prestalo byvat z akehokolvek jedla zle. Moj problem spociva v tom, ze ani tak sa mi nedari schudnut. Uzivam aj Reductil, dodrziavam pitny rezim, nejem pecivo, sladkeho len velmi malo, uzivam LKVB6, kde-tu aj cvicim a zo vsetkych sil sa snazim nejest po osmej vecer. No kila sa na mne drzia ako kliest a nie a nie odist. Viete mi poradit? Fakt ma trapi asi 20-25 kg nadvaha.

RNG

Probiotika su zmes roznych ,hlavne laktobacilov
Najdes pod Google.sk hladaj pod:
doplnky, laktobacilus, bulgaricus, bifidum
10 gramov celulozy=vlakniny mas v lyzici kopcom psylia
Ak chces schudnut, existuju tzv termogeneracne zmesy(zvysuju spalovanie v tele, napr Lean supreme a xtreme lean

RNG

KOpcom lyzica psylia je 10 gramov celulozy(vlakniny)
Probiotika=zmes laktobacilov, bifidobakterii atd
Najdes pod Google.sk doplnky, acidofilus, bulgarikus,

kiri

1. Psylium mam doma, uz som nan celkom zabudla. To si dam.
2. A ake probiotika?
3. Odkial ziskam 10 g celulozy?
4. Vaha je podla mna moj najvacsi problem, pretoze to je to, co vidno na celej gastritide najviac.

Je to podla mna nespravodlive, ze vacsinou ludia chori na zaludok schudnu a ja priberam, resp. nemozem schudnut. V zrkadle sa vidim X-krat denne, takze to pre mna je jednoznacny problem.

amazonka

Ďobrý deň, nahmatala som si hrčku okolo vchodu do pošvy na pravej strane, je veľkosti asi ako čerešna, neboli. Ale začina sa mi robiť aj na ľavej strane a ta boli, može to byť vážne?

RNG

Cistit.Psylium denne lyzica. A probiotika, ked nechces zle dopadnut.
LKVB6 by si musel?a jest na hrste.Potrebujes 10 gramov celulozy nie 400 mg kelpu.
Vaha je tvoj najmensi problem!

kiri

Ja viem, lenze ja nejdem spat pred polnocou a to by od piatej bolo asi 7 hodin. U mna to znamena, ze by som bola taka hladna, ze by som ani spat nemohla.