snazim sa schudnut asi aj ked nemusim pretoze meriam 175cm a vazim asi 68 kg ale predsa mam tak trochu vetsie brucho ako by som chcel mat tak denne jedavam asi len nejake 7-8 rozkou a ovocie po 17 hodine uz nic nejem ale pijem strastne vela vody posledny tyzden som to ratar a v priemere za den vypijem asi 7-8 litrov vody mozem aj od toho pribrat? a je to dobre na zdravie? a kazdy vecer robym asi 100 brusakou a mam dojem ze po tyzdni je to dost vidiet a sportujem aktivne hravam futbal a v behu som tiez velmi nadpriemerny
poradte
nafuknute brucho mozes mat aj z vody, oblicky ju nestihaju prefiltrovavat a vylucovat a tak si prilis zavodneny a akoby opuchnuty....
chcelo by to lepsie zlozenie jedalnicka, chyba vlaknina, bielokviny... aj s nedostatku vlakniny nafukuje....
ja som zo svojou vahou spokojny ale mne vadi to bruco je take neviem ako to opisat nafuknute alebo nieco take
Jeziiis, to poznam, to je fakt. Chapem Ta, vyberas si cestu mensieho zla.
ale ked nepijem tak potrebujem jest a ja sa strastne lubim napapat tak musim pit inak by som jedol
misko: obmedz prijem tekutin. 2-3 litre bohate stacia... take vysoke mnozstva su nebezpecne pre oblicky!!!
Kiri, nesmie sa robit tolko brusakov. maximalne 100 denne by som povedala. mozes si nenavratne poskodit medzistavcove platnicky a je to dozivotne velmi bolestive
Misko, nepi tolko tekutin, mozes si zavodnit mozog, na co sa da aj umriet. V lete staci pit 3 litre denne!
amazonka> nechytaj si to a zajtra rano bezpodmienecne k doktorovi na gyndu!
nepapaj tolko rozkov, skus si zvyknut na chleba a tak... a prosim ta preco chces chudnut??? sak si mozno aj prilis chudy... ale to je tvoja vec... proste skus jest pestrejsiu stravu-nie len tie rozky a pravidelne! a myslim ze 7-8litrov je trochu vela... to neni zdrave... zredukuj to ked tak aspon na 5...