utekam z domu

Príspevok v téme: utekam z domu
zavisliak

Ahojte... Mam 16 a ako niektori su zavisli na drogach tak ja som zavisly na utekoch... Je to pre mna ako kokain, ktory musia ludia uzivat. Vzdy naskocim na nejaky vlak alebo nakladiak a odveziem sa hocikam minule som skoncil v polsku pri Krakove. Alebo v madarsku. Neviem sa stoho vyliecit pri utekoch spim na ulici, na staniciach, pri parku a vzdy ma nasli.. A odviedli domov a neakor som zase usiel a taktob sa to opakuje.. Dokonca musim aj nieco slohnut abybsom prezil... Mamku ocina lubim a minule som pocul ze ma chcu dat do domova tak som zase utiekol skoncil sombaz pri Uzgorode tam ma zase nasli a zobrali na psychoaku ale zase som usiel aj zo psychiatrie... Mamka koli mne place a trapim celu rodinu ale asi som zle plemeno... Bojim sa ist do domova ale utekom aspon dostavam akotu davku ako narkomani..

adr1a.

Ako pise bagration) je to cele divne, hlavne s tou ukrajinou a este aj utek zo psychiatrie?) Tam by si dali na teba ine bacha ked vedia o tvojej zalube v utekoch)) a ak by to bola pravda, tak si tam mal ostat. Aby presne zistili, o co u teba presne ide a mohli ti pomoct, ci poriomaniu, amentiformny stav, meynertov-korsakovov syndrom, kompulzie ai ai

Mesačný princ

Jatt máš u mňa jedno prvenstvo :) Za tú dobu, čo sem prispievam, a to je už pekných pár rokov ešte nik nepoužil slovíčko ,,signifikantný,, :)

Jatt

Po dlhom zvažovaní "za" a "proti" som sa rozhodol, že autorovi úvodného príspevku tejto témy položím signifikantnú otázku:

S očakávaním akej spätnej väzby si sa rozhodol, že na fórum uverejníš príspevok s danou problematikou ?

I.

Aj teraz si už utiekol, že si si to nestihol ani prečítať, čo som ti poradil?:-)
Potom aspoň daj vedieť že ako bolo na úteku:-)
------------------------------------------------------------
Muž nachytá svoju ženu s poštárom. Keď otvorí dvere, tak jeho žena už ležala v posteli a poštár tam len tak stál s rozopnutými nohavicami. Muž sa na neho pozrel, ale poštár nezaváhal, pozrel sa na jeho ženu a hovorí: pani, poslednýkrát Vás vyzývam, aby ste prebrali tento doporučený list. Ak tak nespravíte, tak Vám hneď teraz ocikám ten Váš nový koberec.

Kamarát hovorí kamarátovi: ja mám také podozrenie, že moja žena ma podvádza so stolárom. A ako si na to prišiel? Ale, našiel som na posteli piliny. No, potom to môže byť pravda. A ty ako? No, ja mám podozrenie, že ma moja žena podvádza s poštárom. A ako si na to prišiel? No, prídem ti domov a moja žena tam leží v posteli s poštárom.

Kňaz už celý zúfalý hovorí jednej babke: babka, Vy už nemusíte chodiť vôbec na spoveď. Vy už pôjdete isto do Neba. A ako mi to môžete povedať s takou istotou? Kňaz na to: babka, máte zuby? Babka: nie. No, vidíte! Keďže už zuby nemáte, tak v Pekle neskončíte, lebo v Pekle je už len plač a škrípanie zubami.

Jeden chlap začal z ničoho nič chodiť do krčmy a každý deň sa tam opil. Krčmárovi to už bolo divné, keďže predtým tam vôbec nechodil, tak sa ho opýtal, že čo sa vlastne stalo, že toľko pije? Chlap mu na to hovorí len toľko: prvý deň som sa dozvedel, že môj najlepší kamarát je gay, na druhý deň som sa dozvedel, že aj môj syn je gay. Krčmár mu na to hovorí: no, máš to ťažké! A je niekto v tvojej rodine, kto má rád aj ženy? A chlap na to: áno, moja žena:-(

I.

Ale prečo vlastne utekáš? Je ti doma zle pri rodičoch, či ako? Podľa toho, čo som si prečítal, tak si už dokázal utiecť všade. A kedy si už povieš, že no, tak teraz som už utiekol a už mi stačilo?
Proste kedy sa staneš utečencom?
Mal by si o tých útekoch napísať nejakú knihu. Pravdepodobne by sa dobre predávala:-)
Každá kapitola by sa volala podobne, napr. Útek 1., ďalšia Útek 2.