utekam z domu

Príspevok v téme: utekam z domu
zavisliak

Ahojte... Mam 16 a ako niektori su zavisli na drogach tak ja som zavisly na utekoch... Je to pre mna ako kokain, ktory musia ludia uzivat. Vzdy naskocim na nejaky vlak alebo nakladiak a odveziem sa hocikam minule som skoncil v polsku pri Krakove. Alebo v madarsku. Neviem sa stoho vyliecit pri utekoch spim na ulici, na staniciach, pri parku a vzdy ma nasli.. A odviedli domov a neakor som zase usiel a taktob sa to opakuje.. Dokonca musim aj nieco slohnut abybsom prezil... Mamku ocina lubim a minule som pocul ze ma chcu dat do domova tak som zase utiekol skoncil sombaz pri Uzgorode tam ma zase nasli a zobrali na psychoaku ale zase som usiel aj zo psychiatrie... Mamka koli mne place a trapim celu rodinu ale asi som zle plemeno... Bojim sa ist do domova ale utekom aspon dostavam akotu davku ako narkomani..

zita 05

Každá závislosť sa dá prekonať, ak máš dostatočnú motiváciu. Pre Teba je málo, že sa kvôli Tebe trápia tí, ktorí Ťa ľúbia najviac na svete? Potom Ti už možno pomôže len to, čo Ti veští predchádzajúci pisateľ. Prestaň blbnúť a začni myslieť!

kakao l

Pockaj raz ta chytia nejaky dobri uchylaci a pekne ti natvrdo a brutalne rozdrapia rit poriadnym znasilnenim a potom budes s rozdrapenom ritou uz spokojne sediet respektive stat aj doma !