Juraj Schmida

tymra

pokial mu neviedia pomoct lekari, pochybujem, ze mu tento clovek pomoze. na chorych sa velmi dobre zaraba ked pytal tolko € :/

naty_gresova

To si akože 180€ vypýtal za to, že si ho kontaktovala, či ti aj nejako poradil? Lebo to je fakt strašne veľa peňazí. Podľa mňa celkovo za liečiteľov to sú len zbytočne vyhodené peniaze.

Catherine M

Dobrý deň, pani Mil,

chápem, že od tejto diskusie prebehlo už niekoľko rokov a môže byť značne neaktuálna. Snažím sa však všemožne hľadať na internete informácie o spomenutom pánovi. Aktuálne sa nachádzam v úplne totožnej situácii, ako ste sa nachádzali Vy, v čase, keď ste sem tento príspevok pridávali.

Priznám sa, že ani ja sa nemôžem vyhnúť myšlienkam, ktoré ste prezentovali aj Vy v zmysle, že "ruky preč".

Prosím Vás, ak by ste sa náhodou dostali k tomuto príspevku, vedeli by ste mi pomôcť a povedať mi, ako napokon Vaša situácia dopadla? Dostalo sa Vášmu otcovi pomoci?

Za akúkoľvek spätnú väzbu budem vďačná.

Katarína

I.

Ja len zopár postrehov, nestranne. Tvoj otec je ťažko chorý a lekári ešte neprišli na to, čo mu vlastne je?!
Čo sa týka toho alternatívneho liečenia. Všetko je možné. Len tak si zmyslieť a začať nadávať je veľmi jednoduché, ale asi nie objektívne.
Musí to byť vzácny človek, ak s ním komunikujú anjeli.
Ja prajem tvojmu otcovi, nech sa čím skôr uzdraví!

Mil

Vraj prenosom energii ma dialku, po polnoci komunikuje z archanjelmi a na zaklade toho vraj urci diagnozu. Rozum mi vravi, ruky prec od toho.