ahooj, Prosím vás , čo si myslíte? meriam 173cm vážim už ppár rokov 54kg, je to optimálna váha? všetky BMI mi ukazujú miernu podváhu .... cítim sa dobre len sa mi nedarí pribrať ani gram
váha
áno. A chápem, ale nevšímaj si ich. Zväčša to nie sú poznámky, že si o teba ľudia robia starosti ale, že žiarlia na dokonalú postavu. Počkaj si a priberieš a konečne budú možno aj oni spokojní, ale možno, že nie, teraz im môže vadiť, že máš príliš dlhé a krásne vlasy napr. a mala by si sa určite ostrihať. Stále si ľudia niečo nájdu, ale to je ľudská žiarlivosť, nevšímaj si ju a užívaj si dokonalú postavu. :) A možnosť jesť čo chceš. :)
Pekný deň. :)
pomocnica- 21 mám :) viem že časom sa to začne lepiť aj samo, len ma kus trápia dosť často tie poznámky okolia....
Ideál, nerob si starosti a na silu nepriberaj. Uvidíš, keď budeš staršia, tak budeš priberať sama od seba, tak teraz si užívaj, že máš postavičku ako lusk a dávaj si šatky nad kolená a krátke tričká...:) No síce nwm koľko máš rokov, ale asi nebudeš nejako nad 30 nie?
telefónne číslo :-D :-D
lepsie vazit trocha menej ako trocha viac
vazis uplne v pohodicke dokonca by si si mohla dovolit aj trosku pribrat
Ja sa už nevážim, lebo mi tam stále vypíše len nejaké nezmyselné telefónne číslo:-)