Zdravim. chcem sa Vás opýtať čo mám robiť ak som bol podvedený.. Kupoval som si iPhone 5 cez bazos a na fotkach bol iphone ktory mal malo oderkov a pisal ze je plnefunkcny a kupil som ho za 130 ale typek mi dal ze dal pripoistit balik tak som zaplatil 139€
ide o to ze ked mi dosiel tak display bol z lavej casti odlepeny a prasknuty display a este aj vypalene ledky na display a toto mi musel zatajit a kede som mu pisal tak on mi hovoril ze ho kontroloval a ze je charakter ze by mi taky neposlal.. ale chcel som sa s nim dohodnut a prestal mi odpisovat na mail.. Pomozte mi pls ak by tu bol niekto zo Sereďe a z družstevnej ulici tak mi napiste Vás mail do komentárov..dakujem
Bol som podvedený cez bazos. pomoc
lol toto milujem ked niekto o sebe povie ze je character... lebo to povie len bezcharakterny.. :-D inak akoze mas pravdu je to podvod ale v zivote by som nekupoval mobil takto naslepo, popripade nic co by ma potom sralo.
Kazdopadne mas viac moznosti ako si ulavit, napr si ho odchyt na nejakom inom inzerate a mozes mu tiez nieco sikovne predat... Alebo mu nabehni do tej serede a obtazuj ho, zverejni jeho meno na nete kde popises situaciu atd. Pri zverejnovani mysli ale na to ze musis pisat len to co vies a nie to co sisi domyslel teda napis radsej ze mas pocit ze ten mobil bol pokazeny uz predtym a ze si nevies predstavit ako mohli tie skody byt sposobene dopravou, aby ta este nezaloval.
Akoze si myslim ze takyto chytraci by mali byt urcite potrestani... na mobil a peniaze ale zabudni.
A to je problem ist do tej serede a toho typka si odchytit?
IP- prepáč iné má nenapadá, len, tak ti treba :)
tak balik bol poisteni za dopravu som platil 9,50
je tu pravdepodobnost, ze sa mohol rozbit aj pri preprave, ale nemas sancu to dokazat. Jedina moznost by bola, ak by bol balik poisteny.
Takto ti ostava len poucenie do buducnosti
Chlapik z autobazaru mi rozpraval, ze raz predali auto jednemu Romovi. Pokazde, ked sa na tom aute nieco pokazilo, prisiel za nim huf Romov aby mu spolocne vysvetlili, ze auto nie je dobre, ze ho ma dat opravit.