nutkanie na močenie po sexe - zvykne si telo?

Príspevok v téme: nutkanie na močenie po sexe - zvykne si telo?
lienuskalenuska

Dobry den, odkedy som zacala aktivne sexualne zit, tak sa mi vracaju zapaly mocoveho mechura a rury. Vybrala som troje antibiotika, no v poslednom case sa charakter mojich problemov zmenil. Nemam typicke priznaky, len vzdy po sexe mam dalsie dni neustaly pocit, ze potrebujem ist na wc. Nepocitujem bolest ani stipanie ani palenie, iba to, že musim ist, aj ked nemusim. Uz necchem brat dalsie antibiotika, pijem urologicky caj, beriem urinal. ma niekto podobne problemy? vysledky na urologii aj gynekologii mam ok, partner tiez. Je to len podrazdeny mechur a je mozne, ze po urcitom case si telo zvykne?

kiwi

Vsak to nie su ziadne problemy. Cikat castejsie po sexe je normalne.
Pokial nemas palenie, vytok atd.tak nechapem, co stresujes.

Moje odporucanie: uzivaj si sex, prestan sa chorobne sledovat a skus nejaky pripravok na obnovenie posvovej flory.

Sneki

Ak mas všetky výsledky negatívne skús prestať brať urologicky čaj. Ten sam osebe je mocopudny a vyvoláva pocit na močenie.

Lienuskalenuska

Dobry den, bola som opat u gynekologicky, vsetko ciste, aj kultivacia, aj pohl. prenosne choroby, ziaden zapal, mykoza, moc takisto cisty, aj kultivacia aj sedimentacia. Nerozumiem tomu, predtym som taketo problemy nemala, teraz zakazdym pri sexe nutkanie na mocenie a potom este par dni, lubrikant pouzivame. Uz naozaj neviem co robit :-(