Ahojte :D
som rada že si idete prečítať niečo čo ma trápi a neviem sa správne rozhodnúť. Budem veľmi rada ak mi v tom trošku poradíte že čo by ste urobili vy na mojom miestie :)
tááák jedna sa o to že si hľadám novú prácu. Nášla som. Jes :D to je dobré nie ? :D zo začiatku som si to aj ja myslela ale ked som to dala prečítať naším že kám chcem ísť pracovať tak mi hned na to povedali, že to je hlúposť, že tam nemám ísť. D:
No bola som naštvatá ked mi to povedali. :D Prácu ktorú som si našla sa týkla wellnesu a je to práca na živnosť. Ešte som nepracovala na živnosť a neviem aké to je pracovať na živnosť. Prosím preto mi poradte či zobráť takú prácu alebo nie. ja vem že to je na mne ale budem veľmi rada za Váš názor :)
Dalej ja som poslala tam žiadosť a napísali mi že som ich veeeľmi oslovila čo som bola prekvapená :D je tam super príjem a to všetko :) len teraz neviem pretože naší mi radia aby som tam nešla že to je riziko D:
Možno to znie trošku tak že počúvam rodičov a že neidem si za svojím však ? :D možno áno ale preto to tu píšem aby som mala viace názorov na to a aby som potom vedla sa lepšie rozhodnúť.
je to práca ohľadom poradenctva vo wellnese a ja niesom veľmi komunikatívny typ :D ale mylsím si že sa to dá naučíť nemyslite ? :D a ak máte skúsenosti s prácou na živnosť tak mi prosím napíšte :) daakujem krásne Všetký že ste mi napísali :)
prajem pekný deň ;)