Rozchod kvoli velkym prsiam

Príspevok v téme: Rozchod kvoli velkym prsiam
Prsatka

Ahojte. Co by ste si mysleli o cloveku, ktory sa s vami rozide kvoli prsiam? Roziel sa so mnou priatel a ako dovod uviedol moje prsia - vraj su privelke a on ma rad - citujem ho presne ,, male hrave jablcka ,, . Moje vraj nie su pre neho vzrusujuce. Aby som uviedla na spravnu mieru - nemam ziadne obludy. Mam prsia normalne, priemerne velke. Tak zeny chodia na plastiky aby ich mali vacsie a ja sa kvoli mojim prirodzenym dozijem takehoto ponizenia.

hah

Ja by som mu povedala ze ufff, ale mi odlahlo, ze si s tym prisiel prvy mne tiez vadila tvoja velkost, len som to nechcela prva vytahovat :D tak ty si najdi "hrave jablcka" ja si najdem riadneho chlapa :D aaale zase, to by si sa ponizila na jeho uroven ,, takze dobre to je ako je :) inak zabavne, ake maju ludia dovody na rozchod. To asi ani nebolo chodenie, len sex. Ked mam partnera len na sex tak mi moze prekazat volkost a podobne povrchnosti, ale ked ho lubim isto nie.
A este k pripevku nizsie, nie kazda zena si mysli ze muzom sa pacia len velke prsia. Mne sa napr pacia mensie, ja mam 3jky a menila by som za take pekne pevne dvojky :) aale mam co mam a aj tak je mi dobre. A ked som mala priatela a schylovalo sa k veci, tak som sice v kutiku duse dufala, ze najdem nieco co ma potesi :D ale keby aj nie, rozhodne sa nebudem rozchadzat :) vlastne ma potesilo vzdy, laska robi zazraky :)

Mesačný princ

Už som zažil takýchto ,,ľudí,, takže by som sa nedivil, keby to bola pravda...Buď rada, že sa s tebou nerozišiel pre farbu očí, vlasov či veľkosť klitorisu :D aj to sa už stalo

porto

a ked s tebou si zacal tak tie velke tvoje prsia vtedy akoze prehliadol?
ked sa mu pacia male tak si mal hned zacat s takou co ich take ma.

bagration

no podla mna je to naozaj primitivna vyhovorka, rozchod kvoli prsiam. Mozno mal aj ine problemy, ktore nechcel upresnit, alebo proste nemal odvahu sa vyjadrit. Pravdepodobne v tom bude aj nieco ine, lebo o rozchode kvoli velkosti poprsia som nikdy nepocul. Ak to je naozaj kvoli tomu, tak bud rada, ze si sa takeho "inteligenta" zbavila (alebo on teba, to je vec pohladu). V niektorych prispevkoch mi to ale pride tak, akoby si vacsila zien myslela, ze muzom sa musia pacit len velke prsia. To vobec nie je pravda. Mne sa tiez pacia skor take akurat do dlane (max trojky), ziadne obrovske patky. Koniec koncov to ale samo osebe nie je dovod na rozchod, lebo to su aspon pre mna nepodstatne detaily.

klii

Vobec nerozumiem v com mas problem ???
Mas velke prsia, bud rada. Sama pises, ze ine kvoli tomu idu na plastiku a ty ich mas take a vlastne este lepsie lebo prirozdene je vzdy lepsie! A ze ich tento tvoj neocenil? Ojojoooj este ich ocenia, najdu sa muzi co budu skakat od stastia za take neboj sa ty ;-)
A ze ti tento povedal, zd to je dovod rozchodu? Tak su dve moznosti. Ze to je len zamienka rozchodu - co je dost trapne, priam smiesne takze kaslat na neho. Druha moznost je ze to myslel vazne, taktiez mi dovol zasmiat sa na tomto dovode :D z oboch moznosti vsak vychadza len jedna pre teba, je to nevyspely pubertak a ty bud rada, ze siel kade lahsie. A je viac ako iste, ze ta nelubil. Takze sa netrap :)

svoja

malo by ti vážne odľahnúť, že si sa ho zbavila, ten ťa určite neľúbil...a žiadne komplexy z rečí nejakého somára

adr1a.

Pozri. Ked si uz vymyslel primitivnu vyhovorku, tak aspon ty maj rozum a ver, ze kvoli prsiam to isto nebolo. Len chlapec nemal gule povedat ti narovinu dovod, tak si vymyslel takuto haluz
Ved rozmyslaj. Zrejme predtym, nez ste sa dali vy dvaja spolu dokopy, si nechodila bez prs) nemala si ich odlozene doma v skrini ci kde a nenasadila si si ich az vo vztahu s nim) A ver, ked sa dvaja lubia miluju, velkost prs ci penisu je to posledne co riesia) Takze on videl a vedel velmi presne, ake prsia mas. Keby sa mu vtedy lubili take prsia ake ti teraz opisuje, tak by si nasiel predsa babu s takymi a nie teba. Takze v prsiach to isto nebude.
To akoze bol panic, predtym ani nahu zensku nevidel, ze sa este hlada?)) Isto nie. Vsak nahotiniek je vsade dost a ten uz od puberty vedel, co a kto ho vzrusuje, paci sa mu, pritahuje ho

lienkalenka4

nič si z toho nerob, hádam tvoje sebavedomie nestojí na výroku nejakého chudáka čo už nevie čo vymyslieť od rozkoše a akú výhovorku použiť, asi všetky ostatné výhovorky už použil pri ostatných babenkách
fakt...vobec ho nerieš, nestojí za to