Cavte. V pondelok nastupujem do prace na skusobnu dobu po dobu 1 mesiaca ako umyvacka riadu v Rakusku. Nemam s tymto ziadnu skusenost aj ked si verim ze to zvladnem kto z vas ma skusenosti s umyvanim riadu v rakusku a co od vas pozadovali a co vsetko ste robili. Kazdy mi vravi ze budem musiet robit rychlo a co dalej okrem toho. Kazda mala rada mi padne vhod. Vdaka.
praca na skusku ako umyvacka riadu
ahoj tiez robim pomocnicu v kuchyni vo Viedni a je tam super. Na Sk doma s vs som mala 500 v cistom tu mam 1500 eur :)
Ahoj,ja som si takto odpracovala zimnu aj letnu sezonu v rakusku, a onedlho idem z nova. Narobit sa narobis, ale nie je to nic hrozne, aj ked zo zaciatku som si dlho zvykala. Ale praca v pohode, ja mam sefov super, tak o to lepsie. Snad aj ty natrafis na dobry kolektiv, ktory ti to pomoze zvladnut. Treba len vyskusat. Drzim palce!
Ich sefka ma zaradila do kolektivu kde su cesi a slovaci takze rozumiet budem pretoze ju zaujimalo ci rozumiem nemecky lebo ma chcela dat k rakusanom. Len dufam ze zvladnem to ich rychle tempo no a ako som sa dnes dozvedela tak je tam dost vela roboty. Ale pri troske stastia a usilovnosti si myslim ze sa to da zvladnut.
Prácu iste zvládneš bez problémov, dôležitejšie je to, aby si im dobre porozumela,čo od teba budú chcieť.Okrem toho budú chcieť pomôcť rôzne pomocné práce v kuchyni a ak majú aj hotelovú časť,tak možno i upratovanie v izbách.