Som naladova

Príspevok v téme: Som naladova
nada5

Ahojte .Mam problem niekedy sama so sebou. Pricinu mojich nalad vraj ovplyvnuje obdobie ako prechod na jesen. .cez niektore mesiace..moze to byt pravda? Su dni ked som kludna v pohode a su dni ked mam vnutorny strach :( najhorsie je na tom ze nemam ziadnych priatelov..ale mam muza ,dieta..ale aj tak sa citim tak ako sa citim..vela ludi ma ohovaralo..ze,da je divna..hrozna..pocula som to..brala som s to k srdcu..ale uz postupne mi to je jedno ,viem byt aj ja taka k ludom.

anjelik *

Mesačný princ, no rada nad zlato. :o) Taká typická, ja som výnimočný a vy ostatní ste divní, keď to nechápete. :o))

Naďa, ľudia nemajú radi tých, čo sú náladoví, pretože im je to nepríjemné. My totiž nedýchame vzduch, my dýchame, obrazne povedané, dušu tých druhých. A keď niekto do svojho okolia, aj keď verím tomu, že u teba je to skôr nechtiac ako chtiac, generuje vlny strachu, úzkosti..tak sa nediv, že sa od teba odťahujú a sú odmeraní a ako tvrdíš, ohovárajú ťa. I keď je na zváženie, to mnohí. Vina je na tvojej strane, aj na ich. Že nie sú schopní odolať tvojej *ponuke* vlastného nezvládnutého duševného stavu..akým je tebou spomínaný strach. Tvoja vina je, že si dovoiila samej sebe zmeniť sa na strach. Tak ak ti môžem poradiť, skús sa zamyslieť, čo u teba tie stavy strachu vyvoláva a skôr, ako sa naplno prejavia, zastav ich vlastným rozhodnutím. Presuň myšlienky k niečomu príjemnejšiemu..máš dieťa, začni mu čítať rozprávku, hraj sa s ním. jeho radosť ti pomôže zmeniť vlastný duševný stav. Nepôjde to hneď a ľahko, ale máš celý život na to, aby si sa to postupne učila a zvládala to stále lepšie a lepšie. Rady typu..hľadaj porozumenie u druhých sú hlúpe a nezrelé..správne je..rozumej sebe a potom porozumieš aj druhým. :o)

Mesačný princ

Ak nejakým spôsobom vyčnievaš z bežného štandardu alebo sa inak správaš ako ostatná majorita, tak ťa spoločnosť zákonite vylúči. Prečo, pretože má strach. Ľudia sa odpradávna báli nepoznaného a vôbec to nemusí byť tvoja náladovosť skôr nepochopenie. Ako ty samej seba, tak aj nepochopenie ľudí voči tebe a predsudky. Nerieš to. kto chce kam, pomôžme mu tam. Obklopuj sa len ľuďmi, ktorí ťa budú brať takú aká si :) nebude ich možno veľa ale aspoň budú stáť zato :)