Rada s vlasami

bee_1

-odkaz odstránený-
tu maju revalid, su to tabletky alebo sampon ci kondicioner, odporucam tabletky kombinovat aj s koztmetikou, urcite pomoze, su to dobre tabletky a na tej stranke to mas aj so zlavou lebo su trochu drahsie tie veci

denisaf

jedina vec na trhu do ktorej sa naozaj oplati investovat je revalid...skusala som kadejake somariny vyhadzovala peniaze a nic nebolo tak dobre a ucinne..teraz mi uz nevypadne ani vlas...

Sabinka 852

Mne pomáhal odvar zo žihľavy alebo skús si zaobstarať zinok. Taktiež sa popozeraj po šampónoch. Skús sa pozrieť na pilulka.sk, kde nájdeš určite čo potrebuješ za dobrú cenu. Mám pre teba aj zľavu nech ušetríš :) www.zlavove-kody.sk

zuzi74

Jamajsky cierny ricinovy olej s par kvapkami rozmarinoveho eterickeho oleja vmasiruj pravidelne do vlasovej pokozky. Je vyborny proti vypadavaniu vlasov, podpore rastu ako aj proti lupinam. Nechaj posobit aspon 30 min. a nasledne treba zmyt samponom, podla moznosti prirodnym.

milena33

Ahoj, ja som manzelovi kupila folixil a nevie si ho vynachvalit, konecne nieco co mu aj zabralo. Mozes skusit aj ty, drzim palce aby pomohlo.