Začiatok školy a hneď bolesti brucha stres nechuť...

Príspevok v téme: Začiatok školy a hneď bolesti brucha stres nechuť...
Erika-erika

Ahojte, vcera len som nastúpila na ekonomickú univerzitu, a hned mam stresy, nechuť do jedla, boli ma brucho, stale mi velmi rýchlo a silno bije srdce. Mam 21 rokov a som prvacka. Dva roky po maturite som pracovala na polovičný úväzok v jednej firme. No rozhodla som sa skúsiť este štúdium, lebo na to rodičia kladú veľký doraz a sama viem ze sa len tak uz niekde nezamestnám bez VS. Vzdy som bola ten typ, stres stale bolesti brucha dokonca to prešlo az do panickej poruchy a po dvoch rokoch terapie u Psych. som sa z toho dostala. No znova to na mna ide, velmi ma boli brucho, počujem az moc svoj tlkot srdca, uplne sa mi nadviha hrudnik, ( kardio mam ok, chodím na kontroly)
je mi na vracanie, nic do seba nedokážem dat, len čaj a nejake sladké džúsy :( mam stres, bojím sa, ze to nezvládnem, bojím sa toho nového všetkého, nikoho tam nepoznám,.. Poradte mi prosim, ako predísť tym stresom? Skúšala som take dychové cvičenia, guajacuran na ukľudnenie, ale nic nepomáha, len sa to stupňuje :(

ANGEL-DEMON

tak chod znovu za psychologom...
a tá hlaska že si nenájdeš bez vš robotu?! to je čo za blud? ved si robila aj bez vš.. kto chce robotu si nájde... zalezi od toho čím chceš byť... niekto si spraví zbytočne vš a robí prácu ktorú môžu robiť aj ludia s učnovkou bez maturity...