Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Tarotové karty, veštenie

Príspevok v téme: Tarotové karty, veštenie
bielabreza

Čo si myslíte o tarote, výklade kariet atď.
Bola som u vykladačky tarotových kariet a začala anjelskými kartami, samé pekné rečičky, také všeobecné keci o anjelochh, energiách.
Chcela som aj negativné veci, niečo zlé a vykladačka povedala, že na to sú tarotové karty "crowley" a že na ďalšom stretnutí (chápem obchodnú stratégiu)
Nepozná niekto veštkyňu, veštca v okolí Žiliny, Chcela by som si niektoré veci overiť.

veštenie nie

Ruky preč od veštenia! Sú to okultné praktiky a tie spadajú pod sféru vplyvu zlého ducha, čiže diabla. Žiadny veštec či veštica neveští v mene Boha, lebo Boh veštenie zakazuje! Anjelské karty - už len to pomenovanie je jeden veľký klam. Každý si pod slovom anjel hneď predstaví božieho anjela, ale pri anjelských kartách ide o padlých, zlých anjelov, ktorí sa vzopreli Bohu. Inak to ani nemôže byť, veď anjeli, ktorí pobádajú k vykladaniu kariet a vešteniu sú anjeli temnoty a nie boží anjeli. Boží anjel miluje Boha a nikdy by neurobil nič, čo Boh nechce.

Priznávaš, že si chcela aj negatívne veci, niečo zlé a vykladačka ponúkla crowley karty. Už len toto ti má slúžiť ako dôkaz, že vykladačka slúži zlému duchu. Uvedom si, že Boh a zlo sa neznášajú!

Aleister Crowley bol okultista, mág a slobodomurár, to všetko je proti Bohu. Kto veští alebo dáva si veštiť, hreší a dobrovoľne sa tak dáva do moci diabla. Keď zhrešíme, diabol má na nás nárok. Ak to neoľutujeme a nevyznáme sa z hriechu, on bude po našej smrti prvý, ktorý pred Bohom na nás ukáže prstom a bude vykrikovať, ako sme zhrešili, bude chcieť naše zatratenie. Vtedy už bude jedinou záchranou len odvolanie sa na Ježišovu krv, ktorá bola vyliata za každého z nás. Nepokúšajme Boha a odmietnime hriech hneď tu a teraz.

Diabol je zákerný a chce človeku zle, tak prečo sa s ním zahrávate cez veštenie, ezoteriku, okultizmus, mágiu? Navyše, diabol nepozná budúcnosť, všetky veštby sú výmysly!