Podozrenie na pohlavnú chorobu - postup

Príspevok v téme: Podozrenie na pohlavnú chorobu - postup
Stromokocur

Dobrý den, prosim o radu. Mám podozrenie na pohlavnú chorobu, ktorá spadá pod povinne hlásenie. Chcem sa spýtať ako prebieha hlásenie. Totiž opil som sa, niekto to využil (nepamätám si prakticky nič) viem iba ze som sa prebral a mal som stiahnuté gate a nejakú sexuálnu pomôcku v zadku. Je mi jasne, ze po potvrdení budú musieť testovať aj priateľku. Viete mi však povedať,keď neviem kto mi to spôsobil, ci potom takéto zistenia preveruje po nahlásení automaticky polícia? Hlavne ak si to neprajem.

................................

Ludia nehnevajte sa ale strasne ste blby. Naco slopete? potom staci jedna zla vec a mate dojebany zivot cely... nech je tvoja skusenost poucenim pre vsetkych debilov co nevedia odolat alkoholu.

Stromokocut

Ďakujem. Je tu prosim niekto kto ma osobne skúsenosť s pohlavnom chorobou podliehajúcou povinnému hlaseniu?

Messje

Nikto ta preverovat nebude.
Len by si mal predsa porozmyslat ci to nenahlasit.Bol si znasilneny.A ak to ten dement robi takymto sposobom,nie si prvy ani posledny.Ked to kazdy bude tajit,tak ak bas naozaj nakazil,tak tak sa to moze sirit.A to je uz zlocin.

Stromokocur

Ale ja uz čakám na výsledky, všetko robím ako mám. Len mám stres a preto prosim o skutočne rady ak o tom niečo viete. Dakujem

Stromokocur

Iba dodám, ze človeka od ktorého som to dostal nedokážem identifikovať, nie som si istý časom ani miestom. S nikým iným som styk nemal. Ide teda o to, ci orgány aj ďalej preverujú môj život a to, kde, kedy a s kým som mohol byť.