Ahojte. Uz od puberty ma trapi problematicka plet - upchate pory, pupaky, aj bolave podkozne, taka klasika. Plet sa mi pocas dna velmi mastni, no ked si ju vycistim, zostane vzdy velmi vysusena, takze sa vzdy kremujem. Cez leto sa mi vzdy zahoji a krasne vycisti, no pride jesen a som tam, kde som bola. Plet si pravidelne cistim a skusala som vsetky mozne cistiace prostriedky, kremy, masticky, rozne znacky roznej cenovej hladiny - som voci pripravkom dost skepticka, pretoze nic nezabera. Jedine, co mi vzdy pomohlo, je kozna - naordinuje kremiky, vodicky, lieky a postupne sa plet zlepsi. No akonahle to prestanem pouzivat, zase je vsetko spat. Pripada mi to stale len ako docasne riesenie a rada by som sa toho raz a navzdy zbavila. Mali ste niekto podobny problem a podarilo sa Vam ho vyriesit? Za kazdu radu Vam budem vdacna.
Problematicka plet
Ahoj ja mozem odporucit na 100% Kyslíkovú dotykovú infúziu, ktorú robia len v Trnave. Ja tam chodí so psoriázou a nemôžem na to dopustiť, taký skvelý účinok a efkt to má.. Zobrala som tam aj neter, mala presne tento problem ako ty, a po niekoľkých sedeniach má pleť ako detskú riťku. Ja som normálne neverila vlastným očiam.
Bola som vegetarian, raw vegan a nakoniec vegan a vysledok ziadny. Stale akne a strava dokonalo pestra. Mam vyskusanych asi 50 roznych postupov na zbavenie sa akne a nic. Takze nie vzdy to musi byt sposobene stravou.
Dakujem vam velmi pekne za rady. Urcite vyskusam detox, ked si predstavim co denne zjem, verim, ze to musi mat otrasny vplyv na moju plet. Snad to zaberie :-)
Samozrejme, ze sa ti podari ziskat krajsiu plet bez vyrazok, ked prestanes pouzivat vsetky vodicky a masticky od koznej, nedajboze tu spomenuty roaccutane a viac sa zacnes venovat v prvom rade detoxikacii tela. Lenze to musis najskor pochopit, ze je to naozaj najlepsie pre tvoju plet aj zdravie a nie gebat do seba tie nezmyselne chemikalie.
Je tu uz xy takych tem...napr. o pestreci marianskom, ktory cisti pecen, tym padom napomaha aj lepsej pokozke a nie je to vymysel, ale ludmi odskusana bylina, ktora naozaj funguje. Dalej pouzivanie len prirodnej kozmetiky. Zazraky vsak necakaj okamzite, ale za to trpezlivost ruze prinasa.
Treba sa precistit hlavne zvnutra..nasadit nejaky kuru aby sa plet zlepsila, ja fungujem na vyrobkoch od justu..treba aj stravu upravit, vyhybat sa sladkemu, bielemu pecivu, tazkym veciam, vyprazanym, zamerat sa na chude meso, vela pit a ovocia a zeleniny jest....ak chcete viac info co by ste mohli vnutorne uzivat napiste mi napisem co by mohlo pomoct...
Ahoj, ja som sa bola radiť tiež u nás v lekárni dr.max, ono to všetko záleží od Tvojej pleti. Ak už nič nepomáha, tak treba navštíviť kožnú lekárku a ona predpíše roaccutane, ktorý je na liečbu akné veľmi dobrý, ale vravím, nie je to asi pre každého. Ja poznám veľa známych, ktorým to naozaj pomohlo. Mne to poradili v tejto lekárni, išla som za kožnou a mám pokoj, naozaj zabralo.