Mám jeden prsník menší ako druhý, ako sa mi zväčší? Myslela som že sa to samo upraví, no žial nie. Nejaké prírodné recepty alebo prírodné výrobky uvítam. Ďakujem.
jeden menší ako druhý
Problem1,tvoj problem nie su prsia ale tvoja hlava. Ja som starsi muz a manzelka ma ten isty problem dokonca to zdedila aj nasa uz dospela dcera. Manzelka vraj tiez s toho mala depky,kym sme sa nespoznali a nevysvetlil som jej,ze ak toto je jej problem preco sa trapit tak to nech sa netrapi. Pacia sa mi jej prsia,odkojila deti a priznam sa stale aj po 25rokoch co sme spolu sa rad scnimy hram. Dcera tiez bola zufala kym si nenasla chlapca. A ten jej povedal ked sa mu zdvoverila so svojim trapenim s prsiami,ze on ma tri bradavky ci jej to nebude vadit.
uz su spolu viac ako dva roky a obaja pochopili ze ako ta priroda stvorila taka si. Ak si zdrava,tak toto neries. Ver ze chlapci take blbosti neriesia.
ak ta to potesi. Niekde som cital ze az 80% zien ma nerovnomerne prsia,ci inak rozdielne. A to od prirody. A to od zaciatku ich rastu v poberte. Takze niesi nicim vynymocna co sa tyka nerovnakosti prs.
aproppo len 5% opytanych partnerov zien s nerovnakymi prsiami pozadovali od partneriek plasticke upravi prs. Takze 95%muzov v tej ankete uviedlo ze to ani neriesia. Tak si to v hlave vymaz a skor sa raduj ze su zdrave. Kolko dievcat ci zien co prisli o prsia by stebou hned menilo.
Čo s tým? Mám z toho nervy, žiadny muž ma nechce asi kvôli spominanemu :((
Skoliozu mam
Problem moze byt aj mierna skolioza. Neda sa s tym nic robit uz asi. V dospelosti sa to vsak da upravit bud implantatom alebo naokpak zmensim toho vacsieho. Alebo to jednoducho neries a vypchavaj podprsenku.
Moireal-práveže to aj trocha vidieť aj keď si to upravím v podprsenke... Vidieť to :((
Máte s tým niektorá spomínaný problém? :)
Pomôžte mi prosím
:(
Zmier sa s tym. Ludia maju celkovo kazdu polovicu tela bud mensiu alebo vacsiu. Pokial to nieje nejak vyrazne, nechaj to tak. Ak je to velmi vyrazne a mas z toho komplexy az depresie, tak chod na plastiku. Viac sa ti poradit neda.
Dieťa som nemala, čiže som nekojila, keďže vraj aj taká môže byť príčina menšieho prsníka, no u mňa to nie je preto...