Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

jeden menší ako druhý

zdradca

Problem1,tvoj problem nie su prsia ale tvoja hlava. Ja som starsi muz a manzelka ma ten isty problem dokonca to zdedila aj nasa uz dospela dcera. Manzelka vraj tiez s toho mala depky,kym sme sa nespoznali a nevysvetlil som jej,ze ak toto je jej problem preco sa trapit tak to nech sa netrapi. Pacia sa mi jej prsia,odkojila deti a priznam sa stale aj po 25rokoch co sme spolu sa rad scnimy hram. Dcera tiez bola zufala kym si nenasla chlapca. A ten jej povedal ked sa mu zdvoverila so svojim trapenim s prsiami,ze on ma tri bradavky ci jej to nebude vadit.
uz su spolu viac ako dva roky a obaja pochopili ze ako ta priroda stvorila taka si. Ak si zdrava,tak toto neries. Ver ze chlapci take blbosti neriesia.
ak ta to potesi. Niekde som cital ze az 80% zien ma nerovnomerne prsia,ci inak rozdielne. A to od prirody. A to od zaciatku ich rastu v poberte. Takze niesi nicim vynymocna co sa tyka nerovnakosti prs.
aproppo len 5% opytanych partnerov zien s nerovnakymi prsiami pozadovali od partneriek plasticke upravi prs. Takze 95%muzov v tej ankete uviedlo ze to ani neriesia. Tak si to v hlave vymaz a skor sa raduj ze su zdrave. Kolko dievcat ci zien co prisli o prsia by stebou hned menilo.

Prezyvka055

Problem moze byt aj mierna skolioza. Neda sa s tym nic robit uz asi. V dospelosti sa to vsak da upravit bud implantatom alebo naokpak zmensim toho vacsieho. Alebo to jednoducho neries a vypchavaj podprsenku.

Moireal

Zmier sa s tym. Ludia maju celkovo kazdu polovicu tela bud mensiu alebo vacsiu. Pokial to nieje nejak vyrazne, nechaj to tak. Ak je to velmi vyrazne a mas z toho komplexy az depresie, tak chod na plastiku. Viac sa ti poradit neda.

problém1

Dieťa som nemala, čiže som nekojila, keďže vraj aj taká môže byť príčina menšieho prsníka, no u mňa to nie je preto...