Žiadny pigment okolo očí?

Príspevok v téme: Žiadny pigment okolo očí?
asdasd123

Zdravim, potreboval by som pomoct. Mam problem s ocami, proste okolo oci akoby nemam pigment, proste fialova alebo ruzova pokozka, taky nezdravy vzhlad, nielen kruhy pod ocami ale aj viecka napriklad, nechapem cim to je, v detstve som mal len mierne kruhy ale vekom sa to takto zhorsovalo.. Prilozil som fotografie, vyzera to strasne a ja uz neviem co s tym, nikoho s mojim problemom som este nevidel. Mozete mi poradit co s tym? alebo skor za kym s tym zajst?

Gima

Kruhy pod očami súvisia aj s obličkami. Teda zvýšiť príjem očistných čajov ako praslička rolná, žihlava dvojdomá, petržlenová vnať a iné. Zmena stravy a spôsobu života je tiež potrebná. Zvýšený príjem vitaminu C a iné.
Pigment je vačšinou dedičná predispozícia.

ANonym132

Kruhy pod očami môže spôsobovať nedostatok tekutín ,nedostatok spánku ,stres ,alergie ,starnutie ,nadmerná konzumácia soli.
Tak sa opýtaj. Piješ dostatok tekutín za deň? Máš dostatok spánku? Si v strese? Ak nemáš dostatok tekutín treba piť viac vody. Ak nemáš dostatok spánku treba viac spať a ak máš stres treba sa menej stresovať. A ak budeš piť dostatok tekutín ,mať dostatok spánku a aj tak ich máš choď za obvodnou ona povie viac.