zdravim :) mam 22 rokov a moj brat ma 20, ma velmi zvlastny pach.. rano to je najhorsie. kedze mame spolu izbu, a ja vstavam vzdy skor, velmi to citim. nestaci ani ked je otvorene okno. je to z neho citit, z koze, ust, proste cely on.. je mi to luto, lebo nastupuje teraz na vysoku, a nechcem aby si zhnusil kamaratov novych... s mamou som sa o tom rozpravala a chceme mu nejak pomoct, - on sa neciti. ale nevieme ako, poradte prosim. neviem o co ide, ci to je nejaky proces vnutri tela, alebo co.. dakujem !
telesny pach mojho brata
dakujem vam za rady:) brat je sportovec, slusny, nikdy nepil ani nefajcil takze ani drogy nejdu do uvahy, a sprchuje sa dva a niekedy aj tri krat do dna:(
skús ho poslať k odborníkovi
inak moj brat tiež... umyval sa rano aj večer.. mali sme našťastie svoje izby každý... no ked ráno otvoril svoju izbu bez toho aby si skor otvoril okno... a nechal izbu otvorenu do chodby... ten smrad no koniec!!! hotova apokalypsa :-D :-D mama tiez fujkala a buzerovala ho nech si aspon zatvara dvere aby ten smrad nesiel do celeho domu :-D
a hygiena? umyva sa? druha vec... je normalne že brat ti nevonia... keby ti vonal mala by si sakra problem! kazdy človek ma nejaky pach... niekomu sa jeden človek hnusí... a druhemu ten isty človek moze vonať...to je proste chemia...
ale otazka je či sa večer osprchuje+sprcháč, umytie zubov...
a dalsia vec či neberie drogy? alebo ma zaneseny organizmuš škodlivinami.. zaleži od stravy...
Aj ja tak smrdim...
treba navstivit lekara
No aj u nás smrdí izba od chlapa, niekedy je to až na grc smrad ale čo už.treba to vydržať, buď sa odsťahuj alebo šup do inej izby....alebo zavolaj deratyzera :))