Dobrý deň, mám taký problém že doktori dlho nevedeli čo mi je, nakoniec mi Dr.Ďurovská objavila boreliózu s koinfekciou mykoplazma, dlho som sa mal pomerne dobre, cvičil som bral som antibiotiká ( Stratonov protokol ) momentálne beriem Claritromycin,Entizol,Augumentin,Prokanazol a Benemicin podla protokolu.liečbu som znáśal až na občasnú nevolnosť v poriadku, pred 3 mesiacmi mi urológ povedal že mam chrnociky zápal prostaty tak som si daval prostamol uno a prechadzalo to celkovo,, túto liečbu ATB mám od februára cca ale keď som cestoval zo zahraničia domov dal som si celú tabletku Tritica v domnienke že prespím cestu som mal naopak stav strachu,tazkej hlavy,problem s dychanim.. doktorka to vyvodila ako panickú poruchu. tento stav vypršal ale o deň neskôr prišiel na mňa stav že som sa začal trásť, mal som pocit na odpadnutie, ako bysom sa dusil, búšenie srdca vysoký pulz a točenie hlavy. tak mi psychiatrička nasadila Elicea a xanax. momentálne nezažívam ˇpocity strachu ani nič podobné čo by mi pripadalo na paniku, ale naopak trpím bolesťami hlavy, neistou a takou divnou chôdzou, točením hlavy , niekedy ma bolí oko a tiež pri uchu celá tá strana (zrejme trigeminus), trpím nevolnostou,nechuti mi jesť,trpnu a mravencia mi koncatiny a trasu sa mi ruky a posledny tyzden mi neskutocne padaju vlasy. nad ranom sa budim na bolesti hlavy a podbruska . beriem magnezium a ATB a antidepresiva...chcel bysom sa spytat ako to riesit, na koho sa obratit a prípadne ci má panicka porucha takéto rapídne prejavy... velmi pekne dakujem za kazde info
Borelioza, nevolnosti
Mily jakub. Borelioza je vela krat ochorenie na cely zivot. Tak ako napisal uzivatel jedna sa ukazuje ako kozna druha skor neurologicka.
Lekari sa vela krat s tymto ochorenim stavaju postojom 3tyzdne atb doxy a dovi do po. Po troxh mesiacoch opat skontrolovat protilatky.
Zaklad tohto ochorenia je ako sa citis. Uz kliest ktory ta pokusal pred 5rokmi moze zautocit v plnej sile po rokoch alebo ani nevies ze si ho mal. Maskuje sa,ma rozne symptomi,unava,zavrate hlavy,videnie divne,chvilku lepsie potom zasa ani vstat z postele, je toho naozaj hodne poliaci maju velky problem s boreliozou preto stranky najdes ich mnoho. Prejdem ale k veci ak mas adektvatne testy aspon elisa igg hodnoty borelie burgdor. A mas tam protilatky tak ti prebieha v tele chronicka forma tohto ochorenia. Po takom uzivani atb by som si dal pauzu uplne atb sa pouzivaju hlavne na co najcerstvejsej forme nakazy. Po tom su uz neuzitocne minimalne kedze borelie maju zakernu bunkovu stenu a vedia sa dobre maskovat najviac postihuju klby slachy preto je citit casto krat kolena chrbtica atd zivia sa a dari sa im dobre v tomto prostredi. Moje odporucanie
NAC 2x
Oleuropein 3x
Zmena stavy najlepsie co najviac zeleniny z trhu samozrejme, borelie a vseobecne bakterie virusi a rozne nakazy nemaju radi teple prostredie moc teple takze kupele, co najteplejsie,sauny 3x do tyzdna pozor doplnat minerali a tekutiny kedze pri saunovani sa moc minaju a mozu prist oblickove zachvaty. Staci pit fatru,vincentku napriklad.
Samento kvapky sa osvedcili ucine proti boreliam, a tak isto stetka lesna koren, vitamin C, topol cierny, predavaju sa kompletne kury na doliecenie borelii. Musis pochopit ze pri kazdej chorobe ti dava telo signal ze nieco neni ok. borelioza je zla ale da sa nej vyzdraviet a to uplne a vela krat aj z takych zlych stavov kde boli ludia odpisany na psychiatriu a s falosnymi diagnozami od sklerozy multiplex az po dalsie autoimunne choroby sa z toho vylizali a dneska su uplne fit. Borelioza.cz najdes tam vela informacii no osobne menehaj sa nahovarat dlhodobymi protokolmi atb, ktorym vela pomohlo alebo aj vela uskodilo. Vzdy sa m izda ucinejsie prirodne veci vytazky ako chemicke synteticke lieky s vela neziafucimi ucinkami. Toto co si opisal je borelia. Nenehaj sa odbyt na psychicke problemi borelia sposobuje psychicke vykyvy nalad, depresie,stavy uzkosti preto lebo pri lumbalke sa.zistuje rozsah nakazi a vela krat sa najde aj tam. Mne to pride osobne ze o tom ludia z vrchu vedia velmi dobre co sposobuje toto ochorenie. A symptomi su vela krat pri nelieceni rozneho druhu aby clovek stale uzival lieky od reumato na klby imunitny deficit ti rozbije borelia takze tak isto lieky na imunitu, psychicke tiez lebo pocas toho sa clovek citi po psychickej stranke vycerpany a s roznymi psychosomatickymi problemami. Takze casto krat jeden kliest vam vie urobit pekne vela neprijemnosti v zivote.lekari ale za ti nemozu lebo sa to neucili ucia ich ako keby to bola bezna ziadne hrozne ochorenie no vela ludi bolo s tymto ochorenim a bol velky tlak na lekarov tak to zacinaju chapat ale az teraz Ale da sa z toho dostat. Treba zabojovat.
Príspevky od tohto používateľa boli zablokované, na základe opakovaného porušovania pravidiel diskusie.
Skus pozriet stranku RNG borelioza.
Na borelie staci 2-3balenia penicilinu. Mam za sebou silnu boreliozu a sice mensie nasledky, ale zijem. Tie ostatne lieky ta dorazia. Mas z nich zdravotne problemy. Doliec sa, trvaj na penicilinovej liecbe a ukonci to kym nie si na tom este zle. Je to tvoje zdravie, nedaj si ho znicit doktormi a liekmi, ktore problem podporia, nie ze ho vyliecia. Vela stastia a triezveho rozumu.
Jakub!
utekaj od doktorov kym ta este uplne nedoj**ali!
Vyrad tie nezmyselne lieky, zacni sa zdravo stravovat, zdravo zit a uvidis zmenu tvojho zdrav. stavu-k lepsiemu na 99,9% skus to aspon, ja sa malokedy mylim
a ešte pri turistike miernej som začal hned stracat dych,busilo srdce a vsetko stym spojene že som musel obmedziť šport a hlavne to neskutočné točenie a ťazoby hlavy mi zneprijemňujú žitie,, nedokazem sa na nic sustredit a som precitlively na zvuky,pachy a svetlo...ale navečer to je lepšie...ale potom nadránom to zas všetko začne nočnými morami a bolestami a je to