Dobry den....mam 25 rokov a pred piatimi rokmi moj priatel havaroval a zomrel. Chodili sme spolu len jeden rok ale bola som velmi zalúbená a uz je to síce 5 rokov od jeho smrti ale stale sa s tým neviem zmierit a stale mi chyba :( kazdy den na neho myslím a často sa mi tlačia aj slzy do oči aj ked je to uz pomerne dlha doba....uz aj rodina mi hovorila nech naňho zabudnem teda nech sa snazim zabudnut a nech si skusim niekeho najst. Ale uz som aj mala par krat sancu nadviazat novy vztah ale vzdy ma to po par tyzdnoch prejde a necham to tak cize poviem dotycnemu ze je koniec :( jednoducho chcem ho späť najviac ako sa len dá :( dala by som vsetko za to vratit cas aj teraz sa mi tlacia slzy do oci. :((( Prosim poradte co mam robit
Uz tu nie je 5 rokov, no stale mi chyba...
len to nerieš nejakymi vzťahmi,.. je to nefer voci tym chlapom... aj voči samej sebe... že ked maš rozum a srdce niekde inde a fyzicky by si bola s niekym inym...to je o čom? o ničom....to chce len čas vela času,..netlač na seba, nechaj tomu volny priebeh... rob veci ktoré ta bavia,.. ak maš nejaky sen, krajina ktoru chces navstiviť, práca ktoru chces robiť...chod si za tým...toto je najlepsi čas uskutočniť to..
neviem^ urcite ho nikdy nechcem vyvolat alebo nejak ho volat spät sem to nie ja chcem aby mal tam hore pokoj. :(
musis sa s tym zmierit, nemusis zabudnut, bud s nim v myslienkach, ale neprehanaj to! neprivolavaj ho, musis jeho dusi dopriat pokoj a sebe tiez. ale len tym, ze pochopis co sa stalo, ze odisiel a sice nie v tomto svete a nie je to dokazane, ale urcite je aj on s tebou, ta energia tam stale medzi vami je a kedze to inak nejde, urcite by chcel aby si sa tak moc netrapila. uz to nezmenis, musis ist dalej
ahoj angel. Zivot vie byt strasna svina. Viem o tom svoje. Je mi velmi luto ze sa prave tebe stala v zivote takato strasna situacia. V prvom rade sa urcite netlac nasilu do noveho vztahu a ver mi vsetko pride v zivote vtedy kedy to ma prist nie vtedy ked si clovek nakaze. Dopraj si cas a byt sama zo sebou. KEby sa tlacis do vztahu dopadne to zle. Daj veciam volny priebeh ty sa v prvom rade potrebujes zmierit s tym vsetkym co sa stalo. Drzim ti moc moc palce