Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Hrozne zuby

Príspevok v téme: Hrozne zuby
EmEf

Ahojte,
Moj problem spočiva v tom, že mam hrozne zuby. Dolny rad uplne normalne krasne biele zuby a horny rad povypadavane skazene cierne zuby. :( Je to sposobene rastepom a tym, ze mam v ustach plastiku. Lenze kazdy s kym sa rozpravam po par minutach sa ma vypytuje co mam zo zubami :( strasne sa vtedy hanbim aj si ich zakryvam tak aby mi bolo vidno len dolne ale neda sa to zakryvat stale a niekedy si to clovek ani neuvedomuje. Moja zubarka, no co vam poviem diva sa na mna takym stylom, ze sa nemam na co stazovat ked si zuby neumyvam - ale to neni pravda, cistim si ich podstivo kazdy j

mirabelll

Dobrý deň, skúste sa zastaviť v súkromnej zubnej klinike pod Zoborom v Nitre. Pracujú tam dvaja odborníci, tí by Vám určite pomohli s takýmto vážnym problémom. Majú veľmi profesionálny prístup a snažia sa robiť zákroky s čo najmenším pocitom bolesti.

ma60

moja sestra mala to isté, tiez mala rázštep podnebia, dala zlé zuby vytrhať a urobiť protézu. Teraz vyzerá veľmi dobre a sebavedomie jej stúplo o 100 %.

lalia45

ahoj, navrhla by som ti aby si skúsila zmeniť zubára a našetriť si peniažky na fazety, chápem ťa,že sa hanbíš , dnes sa kladie veľký dôraz na estetiku, a s genetikou bohužiaľ nič nenarobíš :)