Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Som lesba?

Príspevok v téme: Som lesba?
alexandra001

Ahojte, dopredu vás prosím, aby ste pod tento príspevok nepísali trápne komentáre typu: Kam tento svet speje, čo je to dnes za mládež, atď...
Mám 15 rokov, zatiaľ som nemala žiadny vážny vzťah s chlapcom, ale nikdy som si nad tým nejak nelámala hlavu až do konca základnej školy. Keď som prišla na strednú veľa mojich spolužiačok malo frajerov a tak som rozmýšľala nad tým, prečo som nikdy nebolo zamilovaná alebo sa mi niekto nepáčil (okrem celebrít). Myslela som si, že na to ešte neprišiel ten správny čas.
Všetko sa zmenilo po prvom mesiaci na strednej, kedy som sa dosť začala zaujímať o svoju učiteľku. Nebolo to v takom zmysle, že by som jej písala SMSky a strkala sa jej do zadku. Skôr som si z nej robila srandu a dozvedala sa o nej informácie, napr. či má deti, ako sa volá jej manžel, kde býva. Proste som mala potrebu o nej stále rozprávať a na hodinách pozorovať jej gestá, sedenie, postoj, štýl obliekania... aby som sa jej mohla čo najviac pribížiť. Spolužiačky si to všimli a hovorili, že som ňou priam posadnutá, čo mi prišlo absurdné. Po konci prvého ročníka som ju nejak vypustila z hlavy a začala dosť často chodiť von s partiami a hlavne chalanmi, no žiadny z nich sa mi nepáčil a ani k jednému som nič necítila. Teraz sa začal nový školský rok a znova to isté čo minulý- som úplne posadnutá mojou učiteľkou, stále o nej rozprávam, snažím sa, aby si aj ona viac všímala mňa a mala ma rada. Občas dokonca premýšlam nad tým, aké by to bolo, keby som sa s ňou bozkávala, aj keď tieto predstavy nie sú vždy len o nej, ale aj o chalanoch, alebo celebritách. Len mi príde zvláštne, že zrovna ju mám v hlave už rok.
Myslíte si, že som opane orientovaná, alebo je takéto niečo v mojom veku normálne? ďakujem za každú jednu radu :)

lolinka

nemusis byt lesba ale zalezi aj od toho, ake myslienky s nou mas, ci aj sexualne, ak nie, tak kasli na to, pravdepodobne je to len obdiv alebo nieco podobne, to je normalne

nemam meno

Angel-demom ty pracuješ v nejakom centre pre psychicky chorých? Podľa tých kolegov by som povedala že aj hej. :D

ANGEL-DEMON

oni by vyzerali tak ako vyzeraju aj bez osobnych trenerov...
myslim tu mužnost... stretavam takych chlapov,.. a kazdy ktoreho som doteraz mala tak vyzeral ako chlap... 60 kilový ma teda nezaujme..bohuzial ked neni chemia...smola...