Od rozchodu s priateľkou je to už 2 mesiace , stale sa stretávame a stale mi pripomína ze nemám riešiť minulosť a ze sme kamaráti , čoskoro ma to zničí . Myslite si ze sa to da nejak napraviť ???
Za každú odpoved vopred Ďakujem
Bývala
s prepáčením ale niektoré ženy sú hlúpe pičky, človek to zistí na škodu až po čase, s ex vždy žiaden kontakt! nič, ignorovať, obchádzať
mna ešte tri roky po rozchode bombardovala jedna psychoška, sms z novych čisiel, náhodou si prisadla ku mne v kaviarni keď som ju pol roka nevidel proste psycho
ženy nevedia dlho zniesť keď ich muž pošle do péčka
Tak sa vzchop a vyser sa na ňu, je to len čúza a príde ďalšia
načo to robíš keď ťa to ničí?
Majkllols: da...ze si najdes minimalne taku dobru ako je ona a na tuto zabudnes. Je mozne, ze v momente ako na nu prestanes mysliet, ta zacne kontaktovat ona...Potom nesmies podlahnut, lebo to spravi znova a zbytocne zabijes dalsie mesiace/roky zivota :)
Holke ked nieco nevyhovuje a to az do takej miery, ze sa rozide, tak to neznamena, ze sa aj okamzite "odlubi". Ak ta milovala, ale vo vztahu bola nejaka prekazka, tak to ukoncila, ale stale jej chybas. Postupne je na odvykacej kure, kedy sa s tebou este stretava, ale citovo sa pomalicky odputava az to vyprcha z nej uplne.
Tym, ze sa s nou stretavas iba zvysujes sance, ze sa nikdy naspat nedate dokopy. Pretoze si postupne odvykne. Ale keby si s nou okamzite zrusil kontakt, tak nadej tam je, ze si uvedomi ako jej chybas. A rozhodne si neprilepsujes, ked teba to stale trapi.
A nic neni pre zenu menej atraktivne, jak chlap, ktoreho trapi, ze dostal kopacky. A ver mi, ze to z teba citi. Keby si hyril stastim a zivotom, budil v nej dojem, ze vlastne bez nej si este stastnejsi ako s nou, tak to vie narobit s dievcatami divy, posramotit im ego a vtedy utekaju za takymto chlapom a chcu sa vratit. Kludne aj po rokoch :-)
Vela stastia.
ona to ma v sebe už zjavne uzavrete... to že ty si niečo namyšlaš je už iba tvoj problem... ak s tym maš problem tak sa s nou nestretavaj...
tak to by asi neslo.....nadalej sa stretavat s kymsi "po ukonceni"
mala by tam byt aspon nejaka pauza, ked spolu nebudete vobec v kontakte, no ktovie, mozno sa vdaka takemu tryznivemu kamaratstku od nej napokon definitivne odtrhnes a o par rokov sa budete snad moct vratit aj k tomu "uz len" kamaratstvu
Preco sa spolu nadalej stretavate? Dovod? Ak ta to nici, robi nestastnym, tak to proste nerob. Ty mozno asi stale tajne snivas dufas, ze sa k sebe este niekedy vratite (kedze ta to takto nici, ty si sa s nou zrejme nerozisiel ale pravdepodobne ona). No tym, ze ti stale pripomina, ze ste rozideni, je koniec, aby si nic neriesil v nic nedufal ai, je to na tycku
Prerus s nou uplne kontakt. Nestretavaj sa s nou, nekontaktuj, nevolaj, nepis. Ty sa potrebujes z rozchodu konca spamatat, dat sa fyz/psych dokopy, olizat si rany, preboliet odboliet ozeliet ai. No takto to nedokazes, ked sa dalej stretavate. Zivi to iba nadej v tebe a ona ti ju zaroven vsetku berie tymi svojimi hlaskami. Masochizmus sadizmus. Odputaj sa od nej