Odporucte mi dobry dotykovy mobil

Xiomii

Do 200 euro si dokážete kúpiť maximálne tak strednú triedu. Odporúčať môžem výrobky od Xiaomi, lebo tie majú super vlastnosti za dobrú cenu. Skúste si prezrieť články na internete, napríklad tento:
www.testado.sk

Tyia

Ja mam xiaomi redmi note 2 a uz ho mam cca rok a pol a vobec neseka ide rychlo max spokojnost niekedy sa az divim pretoze m e uz tolko krat popadal,dobity je ako keby ho presiel tank a uz asi 10x som si menila dysplay , mam tam vsetky mozne aplikacie nainstalovane a pouzivam ho non stop a este ani raz mi nesekol je to hlavne koli procesoru -2,0alebo 2,2

pomocnica

Phone-keď si myslela mňa, tak ja mám strašnú šitku, ale teraz si idem kúpiť nový Lenovo. Našla som jeden, čo má najlepší foťák, čo som do teraz videla(na mobile), ale neviem ešte. Ja si zakladám hlavne na foťáku a na tých vedľajších veciach samozrejme tiež,. Aby nebol veľmi veľký, ale nie zas krpec ako mám teraz, pamäť dobrú...no uvidím. Keď sa rozhodnem, tak ti napíšem tu, že ktorý som si vybrala. :)

Phone

Hehe vdaka :) zase taky iPhone by som nechcela ani zadarmo ved ten ti padne z jedneho centimetra a je po nom :D

Ty mas aky mobil? :)

pomocnica

Phone- tak keď si na strednej, tak si kúp notebook nie? Má to aj viac využití...ale zas je to nad 200 eur o dosť. Ale nokie a takéto tehly sú aj tak najlepšie. Ja som mala jeden mobil, čo mi spadol pri hovore, na asfalt, zdvihla som ho, hovor pokračoval, pohodička. :D Sranda. :D
Hej, ale takto zarábajú, ale je to svinstvo. Ale ak je mobil dobrý, tak to sa ti prejaví väčšinou do pól roka. Keď ti aj po pól roku funguje Ok, tak potom to bude dobrý mobil. Ale na takých koľko rokov? asi 4 roky(možno už preháňam!)? ale zas môžeš mať aj nejaký jednoduchší mobil, ale aby ti hlavne net išiel rýchlo, takže sa zameriavaj na toto.
Daj si poradiť. Ale hlavne nechoď do šopu, pozrieš, nájdeš kúpiš. Preskúmaj terén a vyber najlepšieho adepta. :D
Držím prsty. :)

Phone

Ved prave. Oni su vychcani. Dva roky mu nic nebude a potom sa pokazi. Ja som mala Nokiu 7 rokov avsak potrebujem net kvoli skole

pomocnica

nemam meno- keď nevieš, tak načo píšeš?
A vyžarovanie z telky, mobilov, tabletov...škodí, ale čo narobíme, všetkého s mierou a hlavne nespať s mobilom pri hlave, to dosť škodí.
A pre phone-každý mobil sa môže pokaziť a u žiadneho nemáš záruku, že vydrží. Choď do obchodu, popozeraj sa, ak nájdeš nejaký ktorý by ti vyhovoval, tak ho kúp. Máš záruku, takže keby sa ti do 2 rokov pokazil, haprovala baterka, kazilo sa niečo ... tak choď reklamovať, buď ti ho opravia, alebo ti dajú nový, keď sa aj ten pokazí, tak ho vráť(nechaj si hlavne bloček pri kúpe) a nájdi si iný. :)
Keď vychytáš dobrého predavača, ktorý ti ochotne pomôže, tak to bude hračka. :) Veľa šťastia. :)

nemam meno

To ti poradiť nevie. Nevyznám sa v tom. Chcem sa spýtať, či škodí telu dotykový mobil? Lebo tablet vraj škodí....(elektrosmog)