Ahoj, POTREBUJEM PORADIŤ. Všetko sa to začalo presne 04.09. 2016 v noci som sa zobudila na extrémne krče a bolesti pod pravým rebrom. Celé mi to vyžarovalo do pravej lopatky, bolel každý nádych aj výdych nehovoriac o pohybe. Nakoniec som ešte v noci navštívila pohotovosť kde mi to počas čakania prešlo a tak ma pustili domov. Celý scénar sa zopakoval nasledujúcu noc pridalo sa zvracanie a tak mi na pohotovosti pichli injekciu, nasledujúci deň som navštívila svoju lekárku a tá ma poslala na chirurgiu a vzala mi krv. Výsledky som mala v poriadku až na pečeňové hodnoty, ktoré som mala mierne zvýšené. Z chirurgie som putovala na sono, kde nič nezistili dostala som novalgin od bolesti a quamatel. Držala som žlčníkovú diétu a myslela som si že už to bude v poriadku. Okrem toho som sa mala objednať na gastro vyšetrenie na ktoré ma objednali o mesiac. Veľmi som sa mýlila a bolesti sa opäť vrátili. Znova som išla na pohotovosť kde mi robili sono, brali mi krv zistili mi žlčníkové blato ale krv bola v poriadku dokonca aj pečeňové hodnoty. Pichli mi injekciu a kázali mi hlásiť sa na chirurgii, a následne sa objednať na operáciu. Na chirurgii ma znova poslali na sono, kde opäť nič nenašli ale tiež odporúčil žlčník vybrať. Chirurg však stále trval na svojom ale aby sa to celé urýchlilo napísal mi doporučenie na hospitalizáciu. Keďže sa mi podarilo zohnať gastro kde ma vyšetria skôr, do nemocnice som nešla avšak v noci som mala opäť bolesti, opäť som zvracala (dokonca aj krv), moja známa mi prišla pichnúť infúziu. Bolesti neprešli ani po infuzke, dokonca to bolo ešte horšie než zvyčajne a bolesti som mala celú noc. Ráno som sa vybrala do nemocnice kde mi v internej ambulancií robili rôzne vyšetrenia, kde bolo všetko v poriadku. Dostala som infúziu po ktorej sa mi uľavilo, a tak ma pustili domov. Stále ma niečo boli pod pravým rebrom ale nieje to už také intenzívne, ale bolí to nonstop stále. Dnes som bola na tom gastre a tam nič nezistili, mala som "len" v žalúdku veľa žlče inak v poriadku. Zobrali mi vzorky a povedali že mám čakať mesiac na výsledky. A preto sa obraciam pre radu sem. Ja už neviem ako to mám vydržať a nie čakať ešte ďalší mesiac na výsledky. Stravujem sa diétne a však bolesti pretrvávajú a nič ale naozaj nič mi na bolesti nezaberá. Ako sa dá takáto situácia riešíť ? Mám 19. Ďakujem.