KASEL

prechladnuta

kaslem kazdo rano, taky ,,pekny ,,produktivny kasel ,citim hlienovitost na prieduskach, co s tym? po akom case ist k doktorovi ?

damaxy

1 velku cibulu roztlačíme v 1,25 litra vody a vytlačenu štavu necháme zovriet so 150 g kryšt.cukru na sirup.Užívame lyžičku sirupu každu hodinu do ustupenia tažkostí.Toto nemám vyskušané.Ja si dávamčajíky,a stoptusin,alebo bromhexin.alebo solvolan,to je ako mucosolvan,ale o dve tretiny lacnejšie.

cucula9

ja mam uplne opacny problem.......mam neprijemny suchy kasel a neviem co s nim....bola som pri alergologicke a dala mi ecobec(co je na strednu a tazku astmu)......myslite ze ked mi doktorka nepovedala na co je tewn liek tak ze mi nece povedat ze mam astmu?bo doterz mi vzdy povedala aku mam diagnozu....

sabina

skus čaj z cibule.do vriacej vody daj cibuľu prekrojenú na polovicu a nechaj minútku dve povrieť, alebo ak sa ti to zdá priliš silné, tak jednoducho zalej prekrojenú cibuľu vriacou vodou a verím že hrnček denne pomôže.nie je to až také hrozné ako sa to zdá.skoré uzdravenie.