Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

potrebujem realnu pomoc ,radu

Príspevok v téme: potrebujem realnu pomoc ,radu
fairywings

Ahoj.Pred dvomi rokmi som zacala ,kedze som bola velmi sama a uzatvrena do seba koli rodinnej situacii ktorej nerozumeim stale,lebo som velmi cista dusa ,pocuvat v svojej hlave hlasy ,.
Bola som sama a chodila som si iba nakupit von ,ako blazon ,s nikym som sa nerozprávala ,lebo som to koli tomu co mi moja matka urobila ,nedokazala ,nemhla som sa s nikym rozpravat .nikdy som s takymi to vecami nemala problém a mam iq nadpriemer chapem a rozumiem veciam . s Mojou matkou ,ktora si domov vodil suseda a ktora sa sprava ako martinka s turca musím stále bývat a je to pre mna ,aj ked uz takmer nikdy hlasy nepocuvam ,velmi tazke.psyhciater ´mi diagnostikoval ocd a mam na to brat lieky ale stale sa este bojim .
je mi jasné ,že je to lahka situacia ,mama je prilis hlupa ,vadi mi ,tak mam ist prec . na druhej strane som tak jemná a citliva ,že ma to stále bolí .mama mi doma rozprava divné veci ,ked sa jej to podarí ,rozne smiesne a trapne sa pohybuje ,dohaduju sa s fotrom ako by mi ublizili ,vymyslaju si rozne veci v tych ich polodementnych hlavach a potom mi to tu nejakym spôsobom ,krikom niekde v kuchyni alebo kde ,davaju najavo ako svoju strasnu nenavist . teraz su v poslednom case ticho ,ale bojim sa ze mi nieco spravia .
No ,takze preskocilo mi s tej starej mrochty ,a to uplne a musim sa liecit ale velmi si verijm kedze moji priatelia a lusia co poznam do mna vkladaju ake take nadeje.
Chcea som sa opytat konkretne na jedinu vec ,co mi asi psychoterapeut nepovie .Ako sa mám ,podla niekoho skuseností ,chranit pred tou starou kedze mi chce zamerne ublizit ,a citim ju .citim jej srdce obcas pocas dna a je to pre mna ,ako astmatický sok .dokaze niekto prosim pochopit moju situaciu ? momentalne byvam doma ,á niesom celkom psychicky v poriadku . chapem situaciu dokonale ale ked tu staru citim tak sa proste tak bojim ,ze je to ako keby som mala strasny zachvat niekde vo mne ,ako z hororu ,vôbec to nie je zvladnutelne ,nechaem ako je to mozne ale prosim ak ma niekto chápe napiste mi sem ,aj s adresou na Facebook ,ak mal niekto takyto problem, je to strasne co ku mne ta stara citi neuveritelne sa toho bojim .neviem si s tym poradit .bojim sa ,ze mi z nej znovu zacne preskakovat .koli tej starej som usla byvat ku kamaratovi lebo osm sa jej a otca tak zlakla ze som ostala sediet vonku na lavicke .vsetky psych .problemy mam z nich .ja to nechapem . a je to vazne ,ostatny ludia su proti nim ako anjelikovia .chovaju sa ku mne ,ako keby osm bola mrtve ,zhorené telo malého hnusného dietata ,inak sa to neda opisat .ja som skusala k tym ludom vsetko mozne ,kazdy pristup ,vzdy to skonci na jednom ,ten clovek ku mne citi hnusne veci a ja s a z toho idem zblaznit je to ale prilis n mna az cez ,az na psychiatricku liecebnu .ked som bývala u môjho známeho ,nicoho som sa nebála .ustupili mi aj vsetky príznaky obsedantno -kompulzivnej poruchy .mam dost silnu volu .al euz je to trápne .......ak mi niekto rozumie lebo som sa s tym este nestratla prosim napiste mi spravu nizsie aj s Facebookom

_meno

ahojte fairywings

veru nemate to v zivote lahke. aaale urcite si vediete velmi statocne a urcite sa Vam sa popasovat aj s touto situáciou.
podla mna to chce zacat s niecim produktivnym: napríklad, spomínate ze mate vysoky rozumovy potencial.
ak vas sucasna praca nebavi, urcite siahnite po nejakej vyssej vyzve a najdite si lepsiu pracu.
najlepsie vo vasej lokalite.
alebo vezmite uspory a chodte mozno trosku aj do vacsieho mestecka.
zacnite trebárs aj s jednoduchsou pracou, aby ste spociatku pokryli najom. popri tejto praci si mozte najst dalsiu, tazsiu pracu.
ratajte s tym, ze pracu ktoru v sucasnosti chcete robit, bude musiet zacat robit zadarmo. financie budete ziskavat z jednoduchsích robot, ktore uz viete.
urcite budte charakter, ozvite sa par krat domov rodinke, pozrite ich, poslite im peniazke, pomozte im s ich tazkostami, s chodom domacnosti a podobne.
urcite sa vzdajte svojej lutosti, ze zivot je tazky. je tazky preto, lebo potrebuje odfiltrovat kto sa bude lutovat, kto zacne robit zle, od tych, ktori nieco buduju.
tak ako skutocneho priatela spoznate v tazkych casoch, tak teraz su tazke cas a vy sa rozhodujete aka ste k svojej rodine, k svojim priatelom, ku kamarátom, k susedom, k znamym, neznamym.
bude to tazke mozte mi verit, chamtivost je cierna diera moci ktora nas pohlti, ak sa vzdame pokory.
hlavu hore ide sa dalej, podakujte rodinke za to dobre co vam dali, teraz je rada aby ste vy davali vy.
talentovana ste, pomozte druhym
drzim palce