Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

operácia lasik

Príspevok v téme: operácia lasik
dada89

Dobrý deň mám 27 rokov celý život mám ťažkú slabozrakost v škole som nemohla cvičiť ani ťažké dvíhať a včera som bola na vyšetrení na jednej očnej klinike. A vraveli že technológie postúpili do predu a bla bla bla. Popritom kým mi vyšetrovali oči tak sa rozprávali že okrem myopii gravis mám aj sicca to je suché oko a ešte aj renethapiu to vôbec neviem čo znamená váhali o operácii potom ma poslali von a prišlo to že sa to dá ale iba že nebudem musieť nosiť okuliare ale choroba stále ostáva a môže sa mi to ě rokoch vracať. Eštehovorili že ak sietnica ponuka budú mi ju lepiť. Neviem mám s toho divný pocit nakoľko mám dioptrie -10 a -11 nechcem ísť do toho podľa všetkých lekárskych vyšetrení mám aj tenkú sietnicu. Keď som sa opýtala že či sú nejaké riziká veľmi nechcelo vravieť ale nakoniec povedali že áno je tu aj riziko oslepnutia s tým že pred operáciou podpisuje že budem operovana na vlastnú žiadosť tým pádom oni sú kryty ak by k niečomu takému došlo. A ja sa teraz pýtam vás na nazor dať sa opýtať jedno oko by ma vyšlo 1350 euro. A s takým rizikom? Ja osobné si myslím že ked okuliare nosím od svojich 6 rokov tak už som s tým stotožnená že aj ďalej budem ja nepotrebujem kolo kozmetickým potrebám . Tak a teraz mi prosím povedzte dali by ste sa na mojom mieste operovat? Ďakujem za odpoved