Zdravim vsetkych. Mate niekto skusenosti s ranajsimi bolestami v pravom boku? Mavam ich pravidelne len rano vynimkou bol vecer kedy ma bolel bok viac ako zvycajne. K bolestiam v boku sa uz treti den pridruzuju aj hnacky. Tieto bolesti som mala uz ako 16 rocna ale bez hnaciek no doktorka mi len povedala ze mam iba zvysene leukocyty no neposlala ma na ziadne vysetrenie ktore by mozno poukazalo na nejaky zapal. Nasadila mi len tabletky a na isty cas to ustupilo no teraz po 5 rokoch sa mi to objavilo zas trva to uz par mesiacov no spociatku som to neriesila lebo som si myslela ze mam iba presileny bok kedze predtym som chodila cvicit ale bolesti neustupuju bolest mi navyse niekedy zasiahne aj cely zaludok ale nie stale. Niesu to silne bolesti ale ked zacne bok boliet je to neprijemne tak ci tak. Bolest zacne aj hocikedy pri chodzi alebo ak sa namaham t.j. ked napr v domacnosti presuvam nabytok.
Horucky nemavam ani nezvraciam. A ako som uz spomenula vecer som bolest citila trochu viac. Zapal slepeho creva to asi nebude kedze tam su bolesti okolo pupka spojene s horuckou a zvracanim moja sestra podstupila operaciu ako 10 rocna. Viem ze budem musiet ist na vysetrenie ale ma zaujima ci mate s tymto niekto skusenosti pripadne ci vam nieco doktori zistili. Vdaka.
ranajsie bolesti v boku
Zeby presilenie alebo pruh trvalo tak dlho?
Na pravo mate pecen a zlcnik. najpravdepodobnejsi bude asi zlcnik. urcite bz vas mala obvodna poslat na odborne vysetrenia. moze to byt aj pruh alebo hernia, takze pretazenie po cviceni.
moznosti je viacero ale kedze to pretrvava, treba s tym nieco robit.