Sleduju ma

Iiiii

Ak ťa sledujú, tak to môže byť aj pravda, nemusí to byť len fantazmagória. Najväčšími pozorovateľmi sú susedia:-) A keby že si to nechajú pre seba, tak nepoviem, ale oni nám to povedia aj rovno do očí, že čo videli, čo sme presne robili, kedy sme odišli z domu, kto k nám prišiel a tak ďalej.
Divná forma zábavy:-)

Trebatak

Dakujem za seriozne odpovede..uvidim co a ako dalej...pred rokom som trpel tazkymi depresiami..ako tak som sa z toho dostal aj bez pomoci nejakych lekarov...a teraz toto...uvidim

Amadea

To, čo popisuješ Trebatak, sa volá paranoja. Ako radí Angel-Demon, nie je to sranda, keď sa Ti to fakt deje a je vhodné vyhľadať odborníka, obvodnú lekárku, vypýtať si výmenný lístok a buď psychológ alebo psychiater. Rozdiel medzi nimi je ten, že psychiater je človek, ktorý vyštudoval medicínu, špecializoval sa na psychiatriu a možno ti teda hneď dá nejaké lieky. Psychológ s tebou pokecá a vysvetlí, čo sa deje, bude zisťovať viac, možno spravíte aj nejaký test a navrhne, čo ďalej s tým, už podľa závažnosti toho, čo sa Ti deje.

I.

Chuck Norris si išiel zalietať doma v Amerike paraglajding a omylom odprevadil naše divé kačky do Afriky:-)
Chuck Norris sa išiel previezť na dovolenke vo Francúzsku na bicykli a omylom vyhral Tour de France:-)
Chuck Norris má na Facebooku medzi svojimi priateľmi Big Foota a Snežného Muža:-)
Chuck Norris uniesol z Marsu mimozemšťana, aby na ňom mohol robiť pokusy:-)

I.

Poviem niečo z vlastnej skúsenosti. Ja som si pred nedávnom nainštaloval jeden program, aby som si trochu vylepšil hru na jeden nemenovaný hud. nástroj. Tam sú rôzne úlohy, tak som sa išiel otestovať, len čo som začal hrať, tak ma jeden chlapík hneď upozornil na to, že môj nástroj nie je celkom dobre naladený. Keď som ten program išiel nainštalovať do PC, tak ma môj antivírus upozornil na to, že to môže pre mňa predstavovať riziko. Keď som potom zahral znovu, tak mi ten chlapík povedal: I know that you can better - viem, že to dokážeš lepšie. Čiže také programy isto existujú a nie je to len výmysel chorých myslí.
O tom sledovaní by som mohol hovoriť ďalej. Ja našťastie neoplývam veľkým fin. bohatstvom, ale kebyže áno, tak asi by som mal tiež obavy.
U teba môže však ísť aj o paranoidnú schizofréniu a radšej by som s tým išiel k psychiatrovi. Ale treba byť opatrný najmä, čo sa týka práce s internetom.

Azuerus

Žijeme vo svete kde je každý sledovaný hádam máš na notebooku prelepenú webkameru kľudne ťa môže cez ňu dakto sledovať ani o tom nevieš

ANGEL-DEMON

čím skor zájdi k svojmu obvodnemu.. a ten ta už dalej nasmeruje, najskor k psychiatrovi asi.. može isť o schizofreniu...