Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Čo mi je?

Príspevok v téme: Čo mi je?
Severka

Ahojte

Mávam točenie hlavy, pocit na zvracanie, hučanie v ušiach, zalievanie potom. Na chvíľu to prejde a zase sa to opakuje. Az cítim slabosť v končatinách. A som v 22 dni pred menštruáciou. Mávam bušenie srdca a cítim pocit škrtenia v hrdle. A zaleje ma studený pot a mám hviezdičky a pocit akoby som strácala pôdu pod nohami. Chytí ma bušenie srdca a pocit na zvracanie. Zmätenosť až dezorientácia.

Poraďte mi prosím čo to je? Sú to príznaky PMS?Pokles glykémie v krvi? Či je to niečo iné?

laura9000

to ti brali krv len na glikemiu ?? a ine testy .. neurologia ? celkovo krv ? stitna zlaza ? ved toto vsetko treba zobrat . taketo stavy mozu byt aj z krcnej chrbtice .. nieco podobne som mala . tu ti ludia neporadia ... mozeme len badat .. vyzera to aj na krcnu chrbticu . aj na to ze mas nieco z tlakom . aj nieco z hlavou .. proste moznosti je vela .. musis si dat porobit komplet vysetrenia . :).....a celebrita FB . neprehanaj :) moze to tak byt ale aj nemusi .. ako pises ..

celebrita FB

V dnešnej zlej dobe už človek aby sa bál aj na ulici odpadnúť. Odpadne, nezistí sa cukrovka, šup s ním na psychiatriu. A nútiť brať lieky. Lebo vraj odpadol z psychiky. Pomaly už tí, čo nemajú cukrovku, budú závidieť tým, čo ju majú, lebo tých aspoň za odpadnutie do blázninca nikto nepošle. Bohužiaľ. To je realita.

celebrita FB

Dobre by bolo absolvovať prehliadku v nejakom súkromnom zdravotníckom centre. Kde prejdeš cez takmer všetkých odborných lekárov. Lebo tieto prehliadky u lacných veľa neukážu, respektíve príliš málo sa tam toho vykoná, aby sa niečo ukázalo, ale zase je to tiež otázka peňazí. Bohužiaľ nie som doktorka a ani sestra, aby som sa vyznala vo veciach a dokázala odhadnúť, čo ti je, ale minimálne ťa chcem varovať, aby si sa nestala obeťou systému. Teda: aby sa ti nestalo, že nakoľko lacný doktor na základe nič neurobenia diagnostikuje, že to máš z psychiky, odošle ťa k psychošovi, ktorý ťa prinúti žrať cvokárske lieky, lebo farm. firma mu zaplatila štedrú odmenu a ty potom do tých liekov budeš priberať rýchlosťou 20 kg mesačne a ako tá LMarika písala, s vyplazeným jazykom ako tučná a ťarbavá guľa budeš chodiť, zo šikovných rúk sa stanú nešikovné a trasúce sa ruky, z ktorých ti bude všetko padať a z obezity prídu problémy ďalšie ako tlak, cholesterol, cukrovka, preťažené a vydraté kĺby, a tak. Preto je lepšie zobrať hoci úver a namieriť si to do nejakého celebritného Procare, tam totiž budú s tebou jednať ako s človekom a nie robiť si z teba obeť a bez vyšetrení ťa posielať kade tade po cvokárňach, len aby z teba urobili obeť systému. Kde si samoplatca, tam si kráľ. Nikdy si nenechaj vymyť mozog rečami o tom, že je to z psychiky. Od toho lepšie je radšej zomrieť, ale to je už môj názor.

Severka

Lekarka mi merala glykemiu a tu som mala v poriadku 4,95 mmol/l.
Ale neviem preco mi klesa cukor. Ale cukrovku mi nenasli. Obcas mi klesa krvny tlak, cukor. Mam subklinicku hypotyreozu a rozmedzi normy hormon f4.

laura9000

a povedala si to dr ? krv mas v poriadku ? asi by si si mala dat urobit testy . mas stresy ?? moze to byt aj tetanicky zachvat ? psychicky si v poriadku ? alebo ti moze nieco velmi chybat nejaky vitamin .. ked ta to chyti skus si dat magnezium v sumivych tabletach .

netreba

PMS určite nie, mala by si navštíviť neurológa aj ORL-ga, aby zistili príčinu. Máš aj cukrovku, keďže spomínaš glykémiu?