Dobre by bolo absolvovať prehliadku v nejakom súkromnom zdravotníckom centre. Kde prejdeš cez takmer všetkých odborných lekárov. Lebo tieto prehliadky u lacných veľa neukážu, respektíve príliš málo sa tam toho vykoná, aby sa niečo ukázalo, ale zase je to tiež otázka peňazí. Bohužiaľ nie som doktorka a ani sestra, aby som sa vyznala vo veciach a dokázala odhadnúť, čo ti je, ale minimálne ťa chcem varovať, aby si sa nestala obeťou systému. Teda: aby sa ti nestalo, že nakoľko lacný doktor na základe nič neurobenia diagnostikuje, že to máš z psychiky, odošle ťa k psychošovi, ktorý ťa prinúti žrať cvokárske lieky, lebo farm. firma mu zaplatila štedrú odmenu a ty potom do tých liekov budeš priberať rýchlosťou 20 kg mesačne a ako tá LMarika písala, s vyplazeným jazykom ako tučná a ťarbavá guľa budeš chodiť, zo šikovných rúk sa stanú nešikovné a trasúce sa ruky, z ktorých ti bude všetko padať a z obezity prídu problémy ďalšie ako tlak, cholesterol, cukrovka, preťažené a vydraté kĺby, a tak. Preto je lepšie zobrať hoci úver a namieriť si to do nejakého celebritného Procare, tam totiž budú s tebou jednať ako s človekom a nie robiť si z teba obeť a bez vyšetrení ťa posielať kade tade po cvokárňach, len aby z teba urobili obeť systému. Kde si samoplatca, tam si kráľ. Nikdy si nenechaj vymyť mozog rečami o tom, že je to z psychiky. Od toho lepšie je radšej zomrieť, ale to je už môj názor.