ahojte,
chcela by som sa spýtať mám už dávno po dvadsiatke,a odpozorovala som na sebe daco divne, menzes mam pravidelne pekny cyklus, prsne na den, trva cca 6 dni menzes, mam bolesti prve dva dni sialene, potom ustupia, aj vela krvácam,ale zvykla som si za tie roky. No mam problém taky, ze pred kramami sa citim uplne nervozna, podrazdena (trva to asi tyzden),a este aj par dni,ked ich dostanem, uplne kricim po kazdom,som neprijemna k ludom, a inokedy byvam velmi mila a zlata, všetko ma vytáca, necitim sa dobre vobec, je mi na odpadnutie,potim sa, brusko ma pobolieva tyzden pred menzesom ocakavanym. Viem, ze je to daco s hormonmi,ale neviem,co mate to aj vy ? uplne vnutri citim nervozitu, uplne srdce pass, vyblakujem na kazdeho ,ked sa mi daco nepáči, nespím dobre, som doslova zuriva, hystericka, so všetkym trieskam, pridu kramy, dva dni to este mam cca a potom sa to skonci, ja som kludna, všetko je ok, usmievava a takto uz asitri roky...odpozorovala som to na sebe len teraz, ale neviem s cim to suvisi, gynekologicka nevie preco. vraj len daco s hormonmi, no nerieši, mavate to aj vy ???
prečo som pred menzesom strašne zuriva?
Tak choď k psychiatrovi? Alebo nie si náhodou tehotná?
ale prečo ?ked som to nikdy predtym nemala ?vzdy som bola kludny typ cloveka, normalny, vyrovnany, a uz par rokov blazniem zo seba, ale ja sa neviem ukludnit nijako, vrie to uplne vo mne,a aj pre nic vela razy ..a potom mi je po kramoch strasne trápne,ked na niekoho pre nic vybehnem, ked ich mam, aj na frajera som hnusna,tesne pred kramami, uplne saliem z toho, nespávam cely tyzden vobec takmer,a gynda ,ze to je OKA...ze da sa s tym žiť,a n´epovedala mi ani preco to mam,co mi je ,ake su tie hormony ani nic, ja to chcem eliminovat !!! nechcem takto zit..vela problémov to robí velmi...hádam sa s ludmi,s kt. by som sa nikdy nevadila pre kraviny,ale vytáča ma uplne všekto,dokonca aj susedov pes,ked stekne...a neviem si rady so sebou,som zuriva jednoducho, mam chuť biť všetkych naokolo, a neviem to vobec ovladnuť !!!
Poďakuj sa hormomom