Otras mozgu pri cyste a nevyvinutej hemisfére

Príspevok v téme: Otras mozgu pri cyste a nevyvinutej hemisfére
Juro074

Zdravím, chcel by som sa spýtať, či je potrebné vyhľadať lekára, ak som v škole dostal pomerne silnú ranu stoličkou do ľavej spánkovej oblasti hlavy. Najprv som sa chcel vypýtať z vyučovania, pretože som sa cítil veľmi zmätený, všetko sa dialo akosi pomaly, mojim telom prechádzali nejaké divné pocity, ktoré síce neboli nepríjemné, ale mal som pocit ako keby som sa s niekým bozkával napriek tomu, že som iba nečinne sedel, zvonilo mi v ušiach a vôbec som sa nemohol sústrediť na prednášku. Po hodine to ale takmer prestalo a teraz sa cítim úplne v poriadku až na to, že sa cítim vystrašený, pretože som síce neupadol do bezvedomia, ale mám predpísané každý rok chodiť na MRI kvôli cyste s priemerom 1-2 centimetre v mozgu a zle vyvinutej hemisfére, ktorá mi vraj teraz neprekáža ale pri potenciálnom zranení by som sa mohol zotavovať oveľa dlhšie ako bežný človek. Ďakujem za rýchlu odpoveď.

nemam meno

Mal si pocit akoby si sa s niekym bozkával...to mne sa ani vo sne neprisnilo, možno raz :) keďže som sa ešte s nikým nebozkávala v skutočnosti... :D