Zdravím, chcel by som sa spýtať, či je potrebné vyhľadať lekára, ak som v škole dostal pomerne silnú ranu stoličkou do ľavej spánkovej oblasti hlavy. Najprv som sa chcel vypýtať z vyučovania, pretože som sa cítil veľmi zmätený, všetko sa dialo akosi pomaly, mojim telom prechádzali nejaké divné pocity, ktoré síce neboli nepríjemné, ale mal som pocit ako keby som sa s niekým bozkával napriek tomu, že som iba nečinne sedel, zvonilo mi v ušiach a vôbec som sa nemohol sústrediť na prednášku. Po hodine to ale takmer prestalo a teraz sa cítim úplne v poriadku až na to, že sa cítim vystrašený, pretože som síce neupadol do bezvedomia, ale mám predpísané každý rok chodiť na MRI kvôli cyste s priemerom 1-2 centimetre v mozgu a zle vyvinutej hemisfére, ktorá mi vraj teraz neprekáža ale pri potenciálnom zranení by som sa mohol zotavovať oveľa dlhšie ako bežný človek. Ďakujem za rýchlu odpoveď.
Otras mozgu pri cyste a nevyvinutej hemisfére
Mal si pocit akoby si sa s niekym bozkával...to mne sa ani vo sne neprisnilo, možno raz :) keďže som sa ešte s nikým nebozkávala v skutočnosti... :D