Ako chudnúť a neminúť „majland?"

Táto diskusia patrí k článku: Ako chudnúť a neminúť „majland?"
Ako chudnúť a neminúť „majland?

Pre mnohých ľudí môže byť chudnutie nielen veľkou fyzickou a psychickou, ale aj finančnou výzvou. Či už si chcete zaplatiť členstvo vo fitness klube, hodiny s osobným trénerom, nakúpiť doplnky výživy alebo zdravšie potraviny, môže to zasiahnuť váš rozpočet. Financie by však nemali byť prekážkou ani výhovorkou, prečo sa nepustíte do chudnutia a zmeny životného štýlu.

Kristina88

Clanok je super, len dodam: Dievcence prestante papat cukor a ak mozete tak sa nacas skuste vzdat priloh ako chlieb, zemiaky, ryza, cestoviny a muka v akejkolvek podobe. Potom ked zistite ze vam kila letia dolu, pridajte nejake pravidelne cvicenie 2-3x do tyzdna nech spevnite vase krasne nove tela. Budete prekvapene ako to zrazu ide rychlo a lahko. Ked vydrzite 3 cele dni, tak to zvladnete az do konca. Nie som odbornik, som len uzivatel po 40-ke. Mne a mojej kamoske to fungovalo uplne super. Dali sme to. Drzim vsetkym palce.

poradimtiti

Jezisssss, to je taka otazka, ako napr. Ako jazdit menej na aute a minut menej na benzine...
Vsak jedzte menej, to je cele. Ja som tak schudol, zbadal som, ze mam takmer 100 kg, zacal som menej jest, zvykol som si na taky mierny pocit hladu a uz to islo, 20 kg dolu za 6 mesiacov. Ale musim v tom rezime uz zotrvat, lebo kebyze zacnem jest ako predtym, tak samozrejme, ze sa mi to vrati - je to logicke a ludia nieco trepu o jo-jo efekte, aby mali vyhovorku! Da sa na to zvyknut pomerne jednoducho, ani nejaku silnu volu nemam. Odkladajte si usetrene prachy, co neminiete na jedlo a kupte si za to nieco ine ako odmenu. Ziadnu posilku, cvicenie, dietu ani nic podobne vam netreba platit. Logicky sa pribera z jedla, takze ho staci ubrat. By ste sa inak cudovali, ako malo jedla staci na to, aby clovek cely den fungoval - samozrejme, tucny clovek, nosi viac kil, potrebuje viac jedla a stihly ma menej kg, staci mu na fungovanie menej. Treba najst rovnovahu a kedze existuju vahy, je to lahke zistit, kolko mi staci. Staci sa denne v rovnakom case vazit a pridat alebo ubrat jedlo, aby sa vaha nehybala.

LAdka12

no na chudnutie je pravdaze potreba sa dobre stravovat, mne sa najprv zdalo ze ak kupujem len zdrave veci a snazim sa pravidelnejsie jest ze je toho viac na nakupovanie ze sa minie viac ale nieje to uplne tak.da sa to vpohode zvladat, cvicenie ta zase nic nestoji, ja cvicim doma, vascinou podla videi a rad ktore najdem na nete a chodim behavat, v lekarni som ktomu zakupila lipoxal, to tiez neje velka polozka a pomaha to pri spalovani tukov

Nayrouse

Myslela, že kvůli štítné žláze a po bypasu nezhubnu, a tak jsem sáhla po přípravcích Dr.Nona.
Zaregistrovala se do Klubu Dr. Nona a koupila si čaj Gonseen, který jsem začala pít. Změny v mém organismu začaly hned v prvních dnech užívání-reverze na užívání byla znatelná. Doporučuji začít tímto "čistícím buldozerem".
Za 3 měsíce jsem krásně zhubla 7 kg.

KAčenka

Cvičiť sa dá predsa aj doma, ja som si za 3 eurá kúpila DVD s cvičením, ktoré mi dá poriadne zabrať a to sú moje jediné náklady

bee_1

Ahoj, sledujem túto stránku www.modnehity.sk pravidelne a je tam skutočne veľké množstvo rád a tipov ako zhodiť, teda schudnúť doma a účinne. Určite nájdeš čo hľadáš :)