Ahojte, skusala som uz vsetko. Od prirodnych zdrojov cez vitaminy, tabletky, drahe specialne sampony a masky. Nic ale vobec nic mi nepomaha. Doktori ma vzdy odbiju, ze bud mi nieco chyba, alebo mam stres alebo hormony. Jem zdravo a jem dostatocne. Kazdy den aj viac ovocia. Co sa tyka stresu je iba prilezitostny, taky ako ma asi kazdy bezny clovek. Doplnujem si horcik do tela a berem pred menstruaciou aj vitaminy pre hormonal balance. A nic nepomaha. Kazdy den mi vypadne niekolko hrsti vlasov. Ja uz tam pomaly nic nemam. Bojim sa cesat, bojim sa ich vobec dotknut. Pripajam fotku chumaca vlasov po jednom rannom precesani plus hrubku zapletaneho copu. Volakedy som mala taku hrubku pre jeden z troch zapletenych copov. Mate niektora podobny problem? Pomohlo vam nieco na spevnenie vlasovych korienkov?
Tri roky intenzivneho padania vlasov
Mne strasne padali ked som presla na vegetariansku stravu a ked som znova zacala jest maso vlasy prestali padat uplne....
všetky lieky, tabletky sa maju jesť po jedle ono sa to vstrebe ajtak..
REVALID je liek nie vyživovy doplnok ako podobne pripravky na vlasy... takže pomaha.. mne zacali padat zase ked som zmenila prostredie, nasadila som revalid 2-2-2 prvy mesiac,.. a do mesiaca mi aj prestali padat, je ťažky na zaludok, citila som kusok aj napriek tomu ze som ho jedla zasadne po jedle... ale nič strašné, žiadne silne bolesti zaludka... mesiac som to v pohode prežila.. dalej som ho dobrala 1tbl rano-večer
angel demon a tie revalid tabletky su fakt dobre,? taktiez ma strasne trapi padanie vlasov ...jedia sa pred jedlom ci po jedle,?
Ahoj
viem si predstaviť čo prežívaš, ja som na tom omnoho horšie.
Jedine čo Ti viem pomôcť a poradiť čo pomáha mne je draculo terapia a kmeňové bunky...pichá sa to priamo ku korienkom.
Ak chceš nechala som si doviesť z Egypta špeciálne namiešané oleje špičkovým farmaceutom. Mám 2 fľašky, ak chceš jednu Ti odpredám
( viem ako sa cítiš). Aplikuje za ako zábal po nanesení na vlasovú pokožku. Zabraňuje padaniu, podporuje rast a pevnosť vlasov.
ja som mala všade vlasy, na vankuši ešte aj v chladničke,.... na linke..všade boli vlasy... zahrabla som do nich prstami a ostavali mi v rukách...
ak ešte nemáš kup si REVALID tbl, ber 2-2-2 tbl prvy mesiac ako je aj v letaku... jedz ryby, ja som si kupovala v lidli zmes orechov, aspon 2x do tyždna jedla... banany som každy den tlačila do seba aj ked nepatrili medzi moje oblubene ovocie... zvykla som si...
aj 3x za mesiac som si robila zabaly...
zmiešala ricinovy, kokosovy, olivovy olej, zohriala v mikrovlnke a na pokožku hlavy som si masirovala... ja na to pouzivam injekcnu striekačku - je to pohodlnejsie nanášanie.. :-) nechávala som to 1-2 hod...
tak dufam že si 3 roky nesedela na zadku ale riešila to a šla na gyndu, endokrinologiu, kožné aby ti zobrali krv na hormony....atd...
ak to maš v poriadku tak stres, može byť aj taky ktory si neuvedomuješ.. mne sa stalo toto....
ja som mala všetky spominane vyšetrenia v poriadku... ALE!
zoťal ma na priechode debil! ja om to nejako neprežívala ale vlasy zjavne áno... kadernička mi musela odtrihnuť nejakych 25cm .. a padali dalej.. uple som zmenila stravu, jedla všetko čo je dobre pre vlasy, banany, orechy, robila si masky olejove, masirovala pokožku hlavy... vyskusala vsetky mozne vitaminy... po 3 rokoch sa to už stabilizuje...už mam znovu tu dlžku čo predtym, do pol chrbta...