dobry den ,krasny.
Zlomena osmicke v lavo dole,
Najprv že tam je len zapal dasna v tej časti. potom vyvrtal a dal vložku.Ten zapal je zrejme od nej na lavej casti.Vyplachujem harmancekom.a pod.prudom vody., masaž kefkou. Kolko vydrži ta vložka? neda sa na tej strane jest. Zvolil taký postup, že lieci ta vložka,
Mate nejaku skusenost.Dakujem
Zub mudrosti
presne ako je nižšie napísané... zbytočne to oddaluješ.. tak dam si od bolesti TBL studene obklady a je... ja som nastastie vobec nepotrebovala...
Ale ved daj si to vytrhnut,, mne ked zacali rast tie mudre zuby, tak som vsetky 4 v priebehu mesiaca sal vytrhat,, a tiez dva z nich boli este vrastene v dasnach... ale po zakroku som nemal vobec ziadne problemi, nic sa mi nezapalilo, pekne sa hned zacalo hojit,, mal som ale dasna zosivane, vsetko v pohode, nic som necitil.... dost sa mi zuby tlacili v dasnach, tak som nechcel, aby sa mi tlacili este viac kvoli tym osmickam,, a aj som si kvoli nim obcas zahrizol do lica,, proste osmicky si daj fakt vytrhnut,,, aj moje sestri si ich dali nakoniec povytrhavat, su len na skodu
no to sa vam podaktorym hovori, ze vytrhnut a je po probleme
mne za zivot trhali zatial len 2 zuby a nasledne problemy pomaly vacsie nez pred vytrhnutim, no a desim sa toho dna, ked pridu na rad vsetky 4 osmicky, ktore sem-tam zabolia, ale zatial ziadna hroza, takze urcite si ich nedam trhat pokym to nehori
ja som si za mesiac dala vytrhnut 3 zuby... zrazu sa ozvali...pritom chodim pravidelne aj na preventivky...
z toho 2 boli zuby mudrosti... a ziaden problem... zahojilo sa rychlo...
Au au, ja si velmi dobre pamatam na moju osmicku, ktora ma strasne trapila. Museli mi ju u zubara vyrezat z dasna a vybrat, Bolo to po zakroku velmi bolestive....krvacalo to, musela som brat antibiotika a zapalilo sa to. Doktor mi odporucil potom wobenzym. Myslím, ze pomohol, aby sa rychlejsie rana hojila a nezhorsoval sa zapal
tvoj zubar sa chce zjavne dobre nabaliť...! lebo je kravina a uplne zbytočne liečiť zub mudrosti... najlepsie je ich vytrhať...hned ako sa objavi nejaky problem či kaz alebo odveci bolest...
zubár predsa vie čo robí nie?
vložka? nie je to nejaká pastička?