V poslednej dobe sa citim menej zensky i ked som nikdy nebola typicka babika v sukni oblubujuca ruzovu a nakupy staram sa o seba primerane ale som dlhsie nezadana a az teraz pocitujem od okolia narazky ze je to preto lebo som malo zenska a i tym odradzam muzov...V com podla vas spociva zenskost a co robi zenu zenou?
Co robi zenu zenou?
No praveze nie som uplne spokojna s tym aka som preto by som chcela byt viac zenska i ked neviem kde zacat so zmenou.......no skor si myslim ze povahovo posobim tvrdo chladne kedze vzhlad mi este nik nevytkol
Zenskost znamena rafinovanost. Neodhalit zo seba a svojho tela vsetko. Musis milovat to, ze si zenou. Byt jemna, nezna. Len prosim ta nenos elastaky a pod tym tangace, ked vidim taku zenu, dviha sa mi zaludok. Je to nechutne, lacne. Nerob sa superzenou. Ziadna nie sme dokonala.
Hlavne bud sama sebou. Ak sa ti paci byt takou aka si tak sa nemen a nazory ostatnych ludi nech ta nezaujimaju. Ak to bude ten pravy chlap tak ta bude mat rad taku aka si (teda ak jestvuju chlapi ktori aspon trochu lubia)
#StandUpForYourself