mam otazku podla vas je to normale ked si chalani maluju oci a lakuju nechty nacierno?mne sa taky pacia ale mam obcas pocit ze su buzeranti tak newem
emo chalani
Kriste a tam black metalisti sa maluju a tiez nie su teplí ..ide len o image ..o nič viac :D
Shakt pokial si si nevsimla alebo nevsimol, tak tak tato tema je v kategorii "nesuvisiace zo zdravim" takze nechapem potom tvoje rozhorcenie:)
No emo chalani....neviem mne tiey pride trosku cudne ze si lakuju nechty a maluju sa. Nemyslim si o nich ze su tepli ale proste mi to pride u nich trosku divne. Ale ako uz bolo povedane je to ich styl:) a nikdy nevies aky je to clovek pod image'om. Par ich poznam a su v pohode.
No a par ich je aj peknych v mojom okoli ale to su taki nenamalovany:)
Shakt pokial si si nevsimla alebo nevsimol, tak tak tato tema je v kategorii "nesuvisiace zo zdravim" takze nechapem potom tvoje rozhorcenie:)
No emo chalani....neviem mne tiey pride trosku cudne ze si lakuju nechty a maluju sa. Nemyslim si o nich ze su tepli ale proste mi to pride u nich trosku divne. Ale ako uz bolo povedane je to ich styl:) a nikdy nevies aky je to clovek pod image'om. Par ich poznam a su v pohode.
No a par ich je aj peknych v mojom okoli ale to su taki nenamalovany:)
extremne mastna ofina=EMO
emo hori v plamenoch!!!!
spolu aj s rapooom!!!
preco by mali byt tepli kaby si ta chitia ta neviem
Zrejme sa im paci The Cure alebo Depeche Mode. Mne osobne to pride cudne.
mne sa zdaju emo boys zlatyyy :)) :D