Prosim vas mam asi mesiac cerveny prst vid obrazok zdeno525.rajce.idnes.cz asi to je otlak ked si zatlacim na to cervene tak ma to pobolieva nemate niaky domaci recept aby ta bolest prestala alebo niaka mast
Prst na nohe
Tak aka je mast najlepsia alebo domaci recept na zapal bolest a hnisajucej rany ked mna necht ani neboli ina to okolo ta koza kebyze je co si na to aby ma to pkolo nebolelo
a ešte niečo nestrihaj si to !!!! ak to je z prst
Tak 2-3 dni stacilo nachvilu povolilo skusim no
ja viem že nieje iste že je to zle zastrihnutý nehet ale , ak by sa dallo tak s kús sa pozrieť na prst a odtiahnut to meso či sa ti tam ten nehet preca len nereže , a to stačilo len raz vymáčať a už to nebolelo , alebo to treba častejčie , lebo u man ani repík nepomáhal ani maste ani lieky nič
Ja som to citil aj na zacitaku ale dal som repik povolilo trocha a potom zas miestami to boli niekedy nie
aha, no tak aj tak by som šla ku chirurgovi ja som to tiež zo začiatku necítila ale neskôr aj hej
Tuto mast si kupim na to Ichtoxyl Dermálna masť 30g
Asi mesiac ked som si to macal do repiku tak ta bolest ustupila trocha aj niekedy to tak mi stvrdne a to neboli ani moc pri chodeni bezani vobec iba ked si nato pritlacim
hmm , no to ja už neviem ale mne to pripadá na zarastajuci nehet , ja som to tiež mala takéto , ale ako to dlho máš?
Nespadlo nic myslim ze to je tym ze som bol v praci a som to mal stlacene v topanke s ocelovou spicou a mi to tlacilo tak sa to stalo