Dobrý deň. V poslednej dobe ma trošku trápi moja oslabená imunita. Moje telo je ako bez života a pritom pravidelne športujem a zdravo sa stravujem. Touto cestou by som však chcela zistiť či existujú nejaké spôsoby na posilnenie imunity prírodne, prostredníctvom nejakých kvalitných produktov? Budem rada za všetky odporúčania ale ideálne by bolo keby boli tie posilňovače na prírodnej báze, nerada by som totižto do seba pchala nejakú zbytočnú chémiu.
Oslabená imunita
Ahoj, ja som tiež športovec, hlavne behy a plávanie. Vždy na jeseň som mal problém so zápalmi hrdla a zväčšené mandle. Najmä s ranných chladných behov, kedže musím ísť zavčasu do práce.
Môj lekár mi odporučil Bactoral na posilnenie imunity v ústach a ako alternatívu k Antibiotikám, ktoré ani nemôžem brať kedže trpím alergiou. Naozaj mi to pomáha a hlavne to nie je žiadna chémia.
Dúfam, že Ti to pomôže.
@JankaL1, my sme doma boli často chorí, manžel, 11 ročná dcérka a aj ja. Skusala som rozne preparaty, vitaminy, otuzovanie....ale pomhol nam az wobenzym, ked mi ho odporucil rodinny kamarat - vseobecny lekar
Ťažko povedať ktorá spoločnosť má viac postavené prípravky na prírodnej báze. A však ja by som ti určite odporučil vyskúšať z tých prírodných niečo také ako je hliva ustricová, množstvo ľudí si ju nesmierne chváli. Ďalším ospevovaným produktom je aj kolostrum, ktoré v poslednej dobe užíva množstvo ľudí. Dobré ohlasy majú tiež aj probiotiká, ktoré by mali istým spôsobom navrátiť tvoj imunitný systém do rovnováhy. Mysli však na to, že nemôžeš čakať zázraky po prvej dávke, určite treba dlhšiu liečbu. dobré kolostrum nájdeš tu www.monsea.sk
janka.lakatosova2@gmail.com :)